Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen Losser

Gildehauserweg 27

7581 PE Losser

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
DE DEMENTIE VAN JET EN HARRIE. Gepresenteerd door Stichting Onthou Van Mij en Ervarea

Over dit evenement

Als dementie je leven binnenwandelt, lijken er twee werelden te ontstaan: die van Jet (degene die aan dementie lijdt) en die van Harrie (alle mensen die met Jet te maken hebben). Hoe verder het ziekteproces vordert, hoe meer die twee werelden van elkaar verwijderd raken.

De Voorstelling

In de voorstelling volgen we Jet en Harrie, vanaf het moment dat zij als actieve ouderen, met pensioen, samen van het leven genieten, tot het moment dat Jet in een zorginstelling woont en Harrie haar dagelijks bezoekt.

Het spel wordt afgewisseld met kleine stukjes kennisoverdracht en (eenvoudige) oefeningen. Hierdoor gaan we beter begrijpen wat er in het hoofd van Jet gebeurt. Hierdoor kan Harrie zichzelf en de omgeving inzetten om het contact met Jet te verbeteren.

Tevens zal stichting “Onthou van mij” graag voor de Alzheimer Nederland geld op willen halen voor wetenschappelijk onderzoek naar Dementie. Dit doen we door een inzamelingsactie en tijdens de voorstelling staan er kraampjes van de diverse instanties die Dementie een warm hart toedragen.

De poort van het theater gaat 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open.

Consumptiemunten

Voor het bestellen van drankjes maken we voor dit evenement gebruik van de rode theatermunten. Deze zijn verkrijgbaar in het theater voor € 1,25 per munt.

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Komt u met de auto dan parkeert u uw auto (gratis) het beste bij de sportvelden en het zwembad. Het adres is: Bookholtlaan 11 in Losser.

Kaarten kosten € 12,50 (incl. servicekosten en BTW) in de voorverkoop en zijn tevens verkrijgbaar bij Primera Marcel in Losser.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen Losser

Gildehauserweg 27

7581 PE Losser

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen