Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Hulley Atelier

Peizerweg 128

(expeditie)

9727 AN Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Over dit evenement

📆 Het is zo ver..

Dinsdag 16 april gaan we los! Dan onthulleyen wij van alles, en zouden het geweldig vinden als je daarbij aanwezig kunt zijn. Nieuwe locatie, nieuwe site, nieuwe huisstijl, nieuwe producten, nieuwe medewerkers: hoogste tijd voor een feestje. Dus:

❤ Kom broekhappen, geniet van onze modeshow, doe mee aan de wedstrijd knopen doorhakken, maak een foto op de selfiewand, speel Vind-De-Van-Hulley-Vrouw, of laat je rondleiden door onze vrouwen in het nieuwe atelier.

❤ Een aantal van onze favoriete lokale (sociaal) ondernemers zijn ook aanwezig, zoals United Kitchen, Kardenia Catering, Omapost, Buurttaxi en Stichting Jasmijn. Vanaf 16:00 uur is de inloop, en om 17:00 uur zal het plenaire deel van start gaan.

🎤 Op het podium (of eigenlijk: op de snijtafel)

Een aantal sprekers zal de microfoon vasthouden (kort! want we willen graag gewoon ook met je bijkletsen). Zoals wethouder Carine Bloemhoff, lid van onze raad van advies Kees Klomp, Van Hulley vrouw Dorothy Apio (lichting ‘16/’17) en (omdat die vindt dat ze ook maar wat moet zeggen…) founder Jolijn Creutzberg.

➡ Aanmelden ⬅

Due to popular demand (en omdat wij het zelf ook handig vinden 😉) vragen we je om je hier in te schrijven voor dit gratis event. Zo weten wij hoeveel lekkere hapjes we bij de De Culinaire Vakschool moeten maken en hoeveel drankjes Brouwerij De Prael mee moet nemen….

O ja: geen oppas kunnen regelen? Neem je kroost gezellig mee. Ook voor hen zijn er allerlei activiteiten.

Kortom: snel inschrijven en dan zien we je graag op 16 april aanstaande! ZIN IN

#ONTHULLEY

Team Van Hulley

Datum en tijd

Locatie

Van Hulley Atelier

Peizerweg 128

(expeditie)

9727 AN Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen