€ 2,50 – € 5

Ontmoeting met: Nico Dijkshoorn

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Columnist, dichter, schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn aan het woord

Over dit evenement

De 85ste Boekenweek staat in het teken van rebellen en dwarsdenkers. Een klassieke schelm bij uitstek is de vaste gastdichter van DWDD, Nico Dijkshoorn. Op vrijdag 13 maart kunt u hem ontmoeten in bibliotheek Leidschenveen. Hij komt niet alleen vertellen, maar ook voorlezen en vragen beantwoorden. Én hij neemt zijn gitaar mee. U bent van harte welkom!

Nico Dijkshoorn is vooral columnist. En romanschrijver: in 2009 verscheen zijn eerste roman: De tranen van Kuif den Dolder. Na het veelbesproken boek over zijn vader Nooit ziek geweest (2011) publiceerde hij onlangs Ooit gelukkig. Na afloop van de lezing is er boekenverkoop en kunt u uw boek laten signeren.

Muzikant

Behalve taalvirtuoos is Nico ook muzikant. Met zijn band deed Nico drie verschillende theatertours. Hij tourde ook met Herman Brusselmans en stond met Tim knol en Wilfried de Jong meerdere malen op de Parade in Den Haag en Rotterdam.

Wilt u Nico Dijkshoorn ontmoeten? U bent welkom vanaf 19.30 uur. Zorgt u dat u op tijd aanwezig bent? Na aanvang van de lezing is toegang helaas niet meer mogelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen