Ontmoetingsdag voor Ondernemers

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Ontmoetingsdag voor Ondernemers

Ontmoetingsdag voor Ondernemers die verlangen Zakelijk en Financieel Succes.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Ontmoetingsruimte Elementenstraat 5 1014 AR Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Verlang jij zakelijk en financieel succes? Dat is nu bereikbaar voor je. Ik geloof dat iedere ondernemer succes kan boeken op alle vlakken van het leven. Maar om succes te bereiken moet je vaak van alles van jezelf. Je moet resultaten boeken, je moet presteren, je moet leuke klanten hebben, je moet geld verdienen, je moet nog meer leren. En omdat je zoveel moet, werk je hard en voel je meer stress dan echt plezier. Want met al dat moeten lijkt de boel eerder te stagneren dan te groeien.

Het is tijd om te ont-moeten

Het is tijd om je te ontdoen van al dat moeten. Daarom deze Ont-moetingsdag. Wat als je niets meer moet van jezelf? Dan ontstaat er rust en ontspanning. En vanuit rust en ontspanning kan je je business ontwikkelen. Dat geeft een veel krachtiger resultaat, ook voor je klant.

Samen kom je verder

Daarbij, een bekend Afrikaans spreekwoord, vaak door Nelson Mandela geciteerd, luidt: “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Op deze dag ontmoet je andere mooie mensen. Ondernemers net als jij. Gelijkgestemden, mensen die ook succes willen bereiken en mooie dingen neer willen zetten. Mensen die hetzelfde pad bewandelen en met wie je samen kan optrekken. Dat is de bedoeling van deze Ontmoetingsdag.

Natuurlijk kan je het allemaal alleen, maar samen kom je verder. Ook in het ondernemerschap is het beter om hulp te vragen. Ondernemen is een vak en je hebt experts nodig die je het vak leren én je helpen in het ontdoen van alles wat je beperkt.

Wat ga je allemaal ontdekken?

Je ontdekt op de ont-moetingsdag:

  • Hoe je handelt zonder te moeten
  • Welke stappen jij vanuit flow en moeiteloosheid kan zetten die zorgen voor duurzaam resultaat
  • Hoe jij vanuit liefde communiceert met jezelf en je klant

Ben je erbij?

Ik vind het geweldig je te ontmoeten! Meld je daarom direct aan. Je betaalt een bijdrage in de onkosten van 27 euro. Hier koop ik lekkere koffie en thee van en het is een kleine bijdrage in de huur van de zaal. Neem zelf iets lekkers en gezonds mee voor de lunch.

Er zijn voor de Ontmoetingsdag 10 plekken beschikbaar. Dus boek direct jouw stoel. De Ontmoetingsdag is niet alleen een groot cadeau aan jezelf, je levert hiermee bovendien een bijdrage aan de aarde, want een deel van mijn inkomsten gaan naar EarthToday.

Afbeelding van Ontmoetingsdag voor Ondernemers

Praktische Zaken

De prijs is inclusief lekkere koffie, thee en water. Neem zelf iets lekkers en gezonds mee, een salade, een quiche of gewoon je eigen sandwiches. Er is ook voldoende lunchgelegenheid in de buurt.

Parkeren voor de deur kost 15 euro voor een hele dag. Maar de locatie is goed bereikbaar met het OV: station Sloterdijk en station Isolatorweg zijn op loopafstand.


De verkoop sluit binnenkort