€ 575

Ontspanning en inspanning: 5-daagse wandelweek in Zuid Limburg

Venster Acties en details

€ 575

Evenementdetails

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
5 dagen ingespannen wandelen en ontspannen genieten. Je komt dichter bij elkaar en dichter bij jezelf!

Over dit evenement

Voor meer informatie, neem contact op met wim@currents.eu!

WANDEL 5-DAAGSE VAN 25 TOT 30 JULI.

KOM IN VERBINDING MET DE NATUUR, JEZELF EN MET ELKAAR

op de Dutch Mountain Trail van Kerkrade naar Maastricht. Een trektocht van 100 km over enkele van de hoogste en mooiste punten van ons land! We slapen op campings in onze eigen tent. Voor vervoer tussen campings van tenten en spullen kan gezorgd worden.

Rust en ruimte in je lichaam en je hoofd

Door te wandelen kom je tot rust en ontstaat er ruimte om in verbinding te gaan met jezelf en met de mensen om je heen. Tijdens de wandeling is er ruimte voor oefeningen en sessies die je inzicht geven. Denk aan individuele- en groepscoaching, yoga en meditatie. We lopen in een kleine groep van ca. 10 mensen. Je zult inzichten krijgen van ons, en ook van elkaar. Plezier en genieten horen daarbij. In verbinding met elkaar kan er zo veel moois ontstaan!

Er is geen vooropgezet programma. We leggen alleen de noodzakelijke dingen vast zoals de route en de overnachtingen. Op deze manier is er ruimte voor alles wat er spontaan en in het moment kan ontstaan tijdens het avontuur. Dit vraagt van jou als deelnemer dat je open staat voor wat zich in het hier en nu aandient. Magische momenten komen meestal wanneer je het niet verwacht! Ga ontdekken waar jij naar verlangt, waar jouw grenzen liggen en wat jij de wereld hebt te geven. Ervaar de verbinding met elkaar, hoe jij geeft en ontvangt, en wat jouw plek is. Het doel is de reis, niet de bestemming. Leer van de reis, je medewandelaars en de natuur. En geniet!

Delen met vrienden

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Currents Facilitation

Organisator van Ontspanning en inspanning: 5-daagse wandelweek in Zuid Limburg

Wim Nijssen is de coach die naast je loopt. Die in jouw tempo en ritme zoekt naar oplossingen die voor jou werken. Die je zijn deskundigheid als professioneel begeleider ten dienste stelt. Die zijn eigen pad naast het jouwe legt en het spiegelt aan zijn bedrijfskundige, psychologische, spirituele en filosofische inzichten. 

Wim is internationaal coach, adviseur en trainer. Hij combineert natuur en structuur met de ruimte van intuitie en creativiteit. Hij heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in het werken met overheids- en particuliere organisaties. Hij is een ervaren adviseur in organisatie verandering, bedrijfs- en teamprocessen en persoonlijke coaching.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen