Gratis

Oostendorp Genos Primeur met Peter Baartmans

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lumen Hotel Zwolle

Stadionplein 20

8025 CP Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag nodigen wij u uit voor de eerste officiële Genos demonstratie in de Benelux. Zaterdagavond 4 november staat Peter Baartmans voor u klaar met een spectaculaire Genos lanceringsshow in Hotel Lumen in het Overijsselse Zwolle. Bent u er dit jaar ook bij?

Het programma zelf begint om 20:00 uur en zal tot ongeveer 22:00 uur duren. De zaal is open vanaf 19:30 uur.
In verband met een ander evenement in dezelfde zaal, gaat de deur pas echt om 19:30 uur open. Het heeft geen zin om veel eerder dan 19:30 uur aanwezig te zijn.

Gratis tickets bestellen

Via deze website kunt u gratis tickets bestellen. Het is de bedoeling dat u het ticket bij de ingang van het evenement laat scannen. U kunt de tickets printen, of via uw telefoon aan ons laten zien. Heeft u vragen over het bestellen van de gratis tickets? Neem dan gerust contact met ons op via: klantenservice@oostendorp-muziek.nl

Een nieuwe naam, een nieuwe locatie!

Dit jaar vindt onze show niet plaats in Coelenhage in Wezep, maar in Lumen Hotel & Events Zwolle. Dit hotel bevindt zich in het stadion van voetbalclub PEC Zwolle. Er is voldoende parkeergelegenheid en bij deze locatie is het ook mogelijk om een overnachting te boeken of om voorafgaand aan de demonstratie in het restaurant plaats te nemen.

Overnachting in Hotel Lumen

Komt u van ver en vindt u het prettig om in Zwolle te overnachten? Dan is er de mogelijkheid om in hetzelfde hotel een kamer te boeken. In verband met de beperkte beschikbaarheid is het wel verstandig om dit zo snel mogelijk te doen. Meer informatie over het hotel vindt u hier: http://www.lumenzwolle.nl/lumen-hotel-zwolle/kamers-suites/.

Restaurant naast het hotel

Voorafgaand aan de show is er ruimte om plaats te nemen in het restaurant. Wilt u zeker weten dat er een tafeltje vrij is in het restaurant voor u (en uw gezelschap)? Reserveer dan tijdig! Er is namelijk plaats voor 125 personen. Reserveren kan op 3 manieren: online via deze website, via de mail naar info@bluefinger.nl of door even te bellen met 088 – 147 14 61. Uw reservering is pas defintief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen vanuit het Bluefinger Restaurant.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lumen Hotel Zwolle

Stadionplein 20

8025 CP Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen