Gratis

Op bezoek bij de Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest en speel mee

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Doelen

50 Schouwburgplein

3012 CL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Muzikant tussen 8 en 12 jaar? Speel je al minimaal een jaar viool, altviool, cello of contrabas? Kom dan meespelen tijdens de Orkestdag.

Over dit evenement

Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest in samenwerking met SKVR en De Doelen organiseert een Orkestdag voor jonge muzikanten.

Muzikant tussen 8 en 12 jaar?

Speel je al minimaal een jaar viool, altviool, cello of contrabas?

Wil je een keer ervaren hoe het is om met een groot orkest mee te spelen?

Kom op bezoek bij de Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest en speel mee met het Rotterdam Junioren Orkest. En geef gelijk ook je eerste concert in De Doelen … ;-)

Hoe ziet de dag er uit?

10.00 uur – Ontvangst. We beginnen met een rondleiding door De Doelen en een introductie over de Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest

10.30 uur - Repetities met het orkest van jouw niveau onder leiding en begeleiding van de jeugdorkestdirigenten

12.00 uur - Gezamenlijke repetitie met alle orkesten samen voor het mini-concert

LUNCH

14.30 uur -- Concert met het Rotterdams Junioren Orkest en Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest in de Grote Zaal van De Doelen. Je ouders en familie kunnen natuurlijk komen kijken.

16.00 uur – Einde Orkestdag

Corona-maatregelen:

Omdat alle deelnemers onder de 18 zijn, zijn er voor jullie geen beperkingen of maatregelen waarmee jij rekening hoeft te houden. Je moet alleen – net als op school – zelfstandig naar binnen en we vragen je je handen te wassen desinfecteren bij de ingang. De dirigenten en begeleiders houden 1,5 m afstand.

Na het concert kan je weer opgehaald worden buiten bij de ingang van De Doelen.

Inschrijven?

Lijkt het je leuk om kennis te maken met de Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest en wil je meedoen aan de Orkestdag?

Stuur dan een mailtje naar orkestdag@rjso.nl met je naam, leeftijd, instrument, naam muziekdocent en hoe lang je al les hebt. We sturen je zo snel mogelijk de benodigde informatie.  

Meer informatie?

Als jij of je docent vragen hebben stel ze dan per e-mail op orkestdag@rjso.nl . We zullen ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Naar het concert?

Je familie en/of vrienden kunnen kaartjes reserveren bij De Doelen voor het concert, via www.dedoelen.nl Let op: per persoon maximaal 3 kaarten (uit hetzelfde huishouden) vanwege de maximale capaciteit van de zaal.

We zien je graag bij de Orkestdag!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Doelen

50 Schouwburgplein

3012 CL Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen