Op bezoek in de huiskamer van Emmeloord

Venster Acties

Op bezoek in de huiskamer van Emmeloord

Bedrijfsbezoek bij Hotel-Restaurant -Grand café 't Voorhuys, ofwel de huiskamer van Emmeloord

Door VNO-NCW Flevoland en Jong Management Kring Flevoland

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 11 feb. 2020 15:30 - 18:30 CET

Locatie

Hotel Restaurant Grandcafe 't Voorhuys 20 De Deel 8302 EK Emmeloord Netherlands

Over dit evenement

Fotografie: Pim van der Maden

Programma dinsdag 11 februari 2020

15.30 – 16.00 uur: Ontvangst met koffie/thee

16.00 – 17.45 uur: Ondernemersverhaal ’t Voorhuys door Twan Hakvoort

17.45 – 18.30 uur: Netwerkgelegenheid met hapje en drankje

18.30 uur: Optioneel diner (voor eigen rekening), je dient je voor het diner aan te melden via e-mail: joelle@joelleserier.com, o.v.v. naam organisatie, voor- en achternaam, e-mailadres.

Op bezoek in de huiskamer van Emmeloord

De leden van VNO-NCW Flevoland en Jong Management Kring Flevoland zijn op 11 februari te gast bij Hotel-Restaurant-Grand café ’t Voorhuys in Emmeloord.

‘t Voorhuys heeft al tientallen jaren een centrale plaats in het centrum van Emmeloord. Het grand café is, met zijn warme sfeer, de informele huiskamer van de polderstad. Dit familiebedrijf is begin 2013 overgegaan op de volgende generatie.

Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn hebben beiden de opleiding Hoge Hotelschool in Leeuwarden gevolgd en werkten daarna ruim een jaar samen op het prachtige Bali, zonder grote plannen om terug te keren, laat staan het familiebedrijf over te nemen.

Mooi ondernemersverhaal met vallen en opstaan

Tijdens deze bijeenkomst neemt Twan ons mee in de aanloop richting de bedrijfsovername: wat deed hen besluiten om terug te komen en de uitdaging aan te gaan. Verder zal hij vertellen hoe zij sinds de overname het traditionele familiebedrijf hebben omgebogen naar een modern, trots familiebedrijf. En met resultaat! Nu, inmiddels 7 jaar later, is het bedrijf bijna 200% gegroeid en is een uitbreiding met 12 kamers gerealiseerd. Verder is het Huyscafé uitgebreid en zijn het grand café en nagenoeg alle bestaande kamers gerenoveerd. Niet voor niets werd ’t Voorhuys in 2019 beloond met de prijs Onderneming van het jaar.

Kortom: een mooi ondernemersverhaal waarin met veel vallen en opstaan over ondernemen met je familie, bedrijfsovername, de kracht van je team en jong ouderschap combineren met een 24/7-bedrijf wordt verteld.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden met uitzondering van het diner. We zijn te gast bij ‘t Voorhuys.

Over de organisator