Gratis

Meerdere data

Op een Union naar het Amsterdam Light Festival!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Ride Out Amsterdam

22 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil jij het Amsterdam Light Festival bezoeken? Doe dat gratis op een van onze Union fietsen!

Over dit evenement

Fietsen is en blijft natuurlijk de beste manier om je door de stad te verplaatsen. Of het nou naar werk, dat hippe nieuwe barretje of gewóón een blokje om is. Helaas zien de winterse dagen in Amsterdam er dit jaar wederom anders uit dan we zouden willen, toch is er genoeg te beleven in de buitenlucht van de stad, en is de fiets is uiteraard één van de beste manier om dat op een verantwoorde manier te doen.

Dit jaar (hoewel in andere vorm) is er ook weer het Amsterdam Light Festival. Ontdek de diverse kunstwerken en adem winters Amsterdam in op een ontspannen manier al fietsend door de stad. We hebben een aantal Union stadsfietsen & E-Bikes beschikbaar die je kan reserveren om de diverse kunstwerken en stad te ontdekken. Je kunt de fiets reserveren door jezelf op de volgende pagina te registreren. Je hebt jouw Union fiets dan beschikbaar voor maximaal 2,5 uur. Let op: dit is een evenement zonder begeleiding!

Zorg ervoor dat je ongeveer 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Dan geven we je registratie in orde maken en geven we je graag nog een kop koffie (to go) mee. Vergeet je identiteitsbewijs of paspoort niet!

Delen met vrienden

Locatie

Ride Out Amsterdam

22 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Ride Out

Organisator van Op een Union naar het Amsterdam Light Festival!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen