OP HET MENU: Ondernemen

Venster Acties

OP HET MENU: Ondernemen

OP HET MENU: Ondernemen

Door SFYN Nederland

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 22 mrt. 2023 19:15 - 22:00 CET

Locatie

Kookstudio Keizer Culinair - Amsterdam - Jordaan 169-173 Elandsstraat 1016 RZ Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Hé ondernemer (in spé)!

Kom je ook naar de Op Het Menu thema avond over ondernemen op woensdag 22 maart in het centrum van Amsterdam? Want dat SFYN Onderneemt, dat kun je wel zeggen! Het SFYN netwerk telt talloze ondernemers die actief zijn in het onderwijs, als chef of cateraar, adviseurs en consultants, producenten van mooie producten of creatieve duizendpoten. Of zit je eraan te denken om voor jezelf te beginnen? Iedereen die maar iets met jong ondernemerschap te maken heeft is welkom tijdens deze meetup.

Tijdens SFYN Onderneemt, gaan we in gesprek met jonge ondernemers uit het netwerk om te praten over dromen en doelen, de uitdagingen van de dagelijkse dag en alles wat bij het jong ondernemerschap komt kijken.

Ook dagen we alle aanwezige ondernemers uit om monumentale fouten te delen met het publiek. Durf jij te vertellen over die ene fuck-up waarvan je dacht dat alles wel eens voorbij zou kunnen zijn, maar dat bleek toch niet zo te zijn? Sommige fouten zijn misschien toch meer een zegen dan een vloek?

Tijdens het event is er ook een kleine ondernemersmarkt. Daar kun je elkaars bedrijf leren kennen! Wil je een plekje op de markt en je product laten proeven? Laat het ons weten via secretaris@sfyn.nl.

Programma:

19.15 uur // inloop

19.30 uur // start programma (speakers tba)

21.00 uur // borrel & ondernemersmarkt

22.00 uur // einde event

Tijd: 19.30 uur - 22.00 uur

Locatie: Keizer Culinair, Elandsstraat 169-173

Prijs SFYN leden: €5,00

Prijs niet-leden: €7,50

Jouw kaartprijs bestaat uit kosten om je van een hapje en een drankje te voorzien en wat zaken voor de locatie te organiseren.

Besloten om lid te worden van SFYN? Tof! Dat kan hier. Je wordt omgeleid naar de website van Slow Food (waar wij onderdeel van zijn), maar kan daar bij communities SFYN Nederland of een SFYN regio aanklikken. Dan verwelkomen we jou graag bij de club!

Over de organisator

Georganiseerd door
SFYN Nederland
Verkoop beëindigd