Gratis

Op Verkenning | Werkplaats Diversiteit & Inclusie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Verkenners Mandela Wee Wee en Jeannau Jean Louis nemen ons mee op hun reis en delen de opgedane kennis en ervaringen.

Over dit evenement

Met het onderzoek Op Verkenning wil Kunstloc Brabant partijen binnen en buiten de cultuursector samenbrengen rond thema’s die de sector overstijgen, zoals diversiteit & inclusie, gezondheid en duurzaamheid. Zo werken we aan kennisontwikkeling en vernieuwing ín en mét de cultuursector. Verbeeldingskracht en creativiteit zijn daarbij onze leidraad. We bouwen aan een open netwerk, dat de opgedane kennis en ervaring zo breed mogelijk deelt.

Verkenners

Het thema waarmee we zijn gestart is Diversiteit & Inclusie. De Verkenners die voor ons op pad gingen zijn Mandela Wee Wee en Jeannau Jean Louis. Zij zijn onze helden die op zoek zijn naar de nog niet ontdekte schat, naar dat wat we over het hoofd zien of waar we te weinig van weten.

Werkplaats

Op 17 februari organiseren wij een Werkplaats op het trappenlandschap in de LocHal waarin de Verkenners ons meenemen op hun reis en de opgedane kennis en ervaringen met ons delen. Daarna reflecteren we gezamenlijk op hun onderzoek en verkennen we hoe we de cultuursector diverser en inclusiever kunnen maken. De Werkplaats is de veilige haven waar ervaringen, inzichten en kennis worden gedeeld. Het omlijstende programma is samengesteld door de Verkenners. Meer informatie over het programma volgt binnenkort in het agenda-item.

Om deel te nemen aan deze bijeenkomst moet je een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs tonen. Neem daarnaast ook een mondkapje mee. Voor meer informatie hierover verwijzen we je door naar de website van de Rijksoverheid.

Fotograaf aanwezig!

Bij deze bijeenkomst, georganiseerd door Kunstloc Brabant, worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk. Je kunt het bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via privacy@kunstlocbrabant.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kunstloc Brabant

Organisator van Op Verkenning | Werkplaats Diversiteit & Inclusie

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.

Als provinciaal kennis- en expertisecentrum zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld in Noord-Brabant: van basisschoolleerling, fanfaremuzikant tot professionele maker. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg.

We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen