Op weg naar slimme en schone bevoorrading in jouw bedrijf!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Havengebouw Amsterdam

De Ruijterkade 7

1013 AA

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op weg naar slimme en schone bevoorrading van jouw organisatie. Doe mee!

De impact van dagelijkse levering van goederen aan een bedrijf/organisatie is vaak groter dan je denkt. De vele dagelijkse ritten van leveranciers betekenen een directe aanslag op het milieu, op de drukte, verkeersoverlast en filevorming in de stad en in de Metropoolregio Amsterdam (MRA).

Door als bedrijf in de MRA nieuwe, slimme en schone voorwaarden te stellen aan de wijze van bevoorrading kan je direct een maatschappelijke bijdrage leveren aan duurzame mobiliteit, een leefbare regio en op zoek gaan naar kostenbesparingen!

Wil je hier meer over weten? Dan is dat mogelijk.

Deze middag praten we je bij over de partijen die al actief betrokken zijn, lichten we een inspirerend voorbeeld toe van de HvA/ UVa en krijg je een aanbod om ook deel te nemen.

Inloop is om 15:00 uur. Het inhoudelijke programma start om 15.30 uur.

Parkeren/OV: De parkeergelegenheid bij het Havengebouw is zeer beperkt. De kans is groot dat er geen plek is wanneer u met de auto komt. Het gebouw ligt echter op vijf minuten lopen van het Centraal Station en is daardoor perfect te bereiken met trein, bus, tram en metro.

Door wegwerkzaamheden aan de De Ruyterkade is het Havengebouw bovendien alleen vanuit het westen (Westerdoksdijk) te bereiken. Inrit van de parkeerplaats tussen De Ruyterkade nr 6 en 7 (Havengebouw).

*deze aanpak is onderdeel van de GREENDEAL ZES MRA

Datum en tijd

Locatie

Havengebouw Amsterdam

De Ruijterkade 7

1013 AA

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen