Opdat zij één zijn - ONLY FOR MEN -

Venster Acties

Opdat zij één zijn - ONLY FOR MEN -

Op zaterdagavond 17 juni om 20:00 uur organiseren wij een mannenavond waarin Timzingt ons meeneemt in een avondvullend programma.

Door Opdat zij één zijn

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op za. 17 jun. 2023 20:00 CEST

Locatie

Kolmansweg 91 Kolmansweg 91 Nunspeet Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Op zaterdagavond 17 juni om 20:00 uur organiseren wij een interkerkelijke mannenavond met een geweldige gast, namelijk: Timzingt.

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst. Hij schrijft, componeert en voert uit voor een select gezelschap tot grote (theater)zalen met honderden mensen. Tim begeleidt zichzelf op piano, gitaar en ukelele en wordt soms bijgestaan door andere muzikanten.

Timzingt 5 minuten op maat geschreven liedjes tot avondvullende programma’s. Een optreden van Timzingt is een wervelende mix van muziek en kleinkunst: hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret, eerlijke en tedere poëzie. Ontroerend goed cabaret.

Timzingt en speelt over (bijna) alles wat leven heet. En in het bijzonder over thema’s als:

- geloof en kerk (want opgegroeid op de biblebelt);

- onderwijs en opvoeding (want zelf ook parttime docent);

- liefde en relaties (want doet verwoede pogingen liefhebbende echtgenoot te zijn);

- arm en rijk (want is ambassadeur van Tear);

- persoonlijkheidsontwikkeling (want nog niet uitontwikkeld).

Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven en verscheidene DVD’s en CD’s gemaakt van zijn cabaret en liedjes. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder andere de EO-Visie. Een selectie van de columns en liedteksten is gebundeld in een boek. Eerder maakte hij deel uit van cabaretgroep Voorwaar waarmee hij negen jaar door het land trok.

Timzingt is ambassadeur van Tear. Daarnaast is Timzingt afgestudeerd filosoof en fysicus, docent, amateurtheoloog, echtgenoot en vader van vier kinderen.

Opdat zij één zijn is een beweging die regelmatig interkerkelijke events organiseert. Wij willen mensen toerusten en bemoedigen om in hun eigen kerk en de wereld om hen heen zich uit te strekken om mensen te laten groeien in hun geloof en in te zetten tot opbouw van Zijn Koninkrijk!

De locatie van deze avond is: Kolmansweg 91 in Nunspeet.

De avond vindt plaats in de open lucht, het kan 's avonds nog wel wat afkoelen dus neem lekker een trui mee om aan te trekken.

Aan het einde van de avond is er een hapje en een drankje en is er alle ruimte voor gesprek en gebed.

We zien er naar uit je te ontmoeten!

De avonden die wij organiseren zijn vrij toegankelijk en de tickets zijn gratis. Wel is er de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen, dit kan bij het bestellen van de tickets door een donatieticket bij je toegangsbewijs te bestellen, maar het kan ook op de avond zelf, fysiek of via een tikkie.

Over de organisator

Georganiseerd door
Opdat zij één zijn