Open Bedrijven Dag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hapert

Oude Provincialeweg 68

5527BR Hapert

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 16.00 uur kan je genieten van een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete bedrijf in de regio..

Over dit evenement

Op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 16.00 uur kan jong en oud een dagje genieten van een kijkje achter de schermen bij hun favoriete bedrijven in de Kempen. De Open Bedrijven Dag wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en de belangstelling was met 13.000 bezoekers in 2019 overweldigend. Met springkussens, speurtochten, workshops en demonstraties belooft het wederom een dag vol plezier te worden voor alle leeftijden.

Werken aan kennis en de toekomst

Naast het plezier staat het maatschappelijk belang op deze dag ook hoog in het vaandel. Er gebeurt zoveel interessants en innovatiefs achter de deuren van de Kempische bedrijven. Deze bedrijven doen prachtige dingen, maar bijna niemand weet wat er zich precies afspeelt en dat is zonde. Er bevinden zich bergen waardevolle vakkennis in het bedrijfsleven, die we nu met iedereen kunnen delen. Daarnaast is het de dag waar werkzoekenden en scholieren kunnen binnenkijken bij het bedrijf dat misschien wel hun volgende werkgever wordt.

De deelnemende bedrijven zijn allemaal op zoek naar nieuwe medewerkers. De Open Bedrijven Dag kan zo veel mensen aan een baan helpen en levert daarmee een grote bijdrage aan de arbeidsmarkt in de Kempen.

Waar kan je naartoe?

De mix van bedrijven die hun deuren op deze dag openen, is heel divers. Van kleine knusse familiaire bedrijven tot grote landelijke bedrijven die we allemaal kennen. En van bedrijven in de zorg tot bedrijven in de techniek. Allemaal staan ze te popelen om hun prachtige werkplek met het publiek te delen. Voor elk wat wils dus. Je kunt je oriënteren op https://openbedrijvendag.werkenindekempen.nl/, zodat je je tijd goed benut. Hier staat waar je de bedrijven kunt vinden en waar er leuke kinderactiviteiten zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hapert

Oude Provincialeweg 68

5527BR Hapert

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen