€ 3,50

Open Bureau Dag Keilepand - Lezing 2: Folkert van Hagen en Monica Adams

Venster Acties en details

€ 3,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Keilepand

Keilestraat 7-9, ingang zijde Voedseltuin

3029 BP Rotterdam

Netherlands

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Lezing 2 - KeileCollectief . Onderdeel Open Bureau Dag Rotterdamse Architectuur Maand , stadmakersroute

Over dit evenement

Op 26 juni wordt in het kader van de Rotterdamse Architectuurmaand voor de eerste keer Open Bureau Dagen georganiseerd. Een unieke kans om binnen te kijken bij de grote diversiteit aan ontwerpbureau’s die Rotterdam rijk is! Ook het KeileCollectief zet haar deuren open. Vanaf 12 uur kun je (gratis) de verschillende bureau’s bekijken. Ook is Dutch Chairmen aanwezig om een toelichting te geven op de collectie stoelen en banken die in en om het Keilepand neergestreken zijn....Vanaf half 1 kun je ook lezingen bijwonen en/of een rondleiding langs de Sponstuin krijgen. We beginnen met een presentatie door De Urbanisten, daarna vertellen Folkert van Hagen en Monica Adams over het voor de Rotterdamse Architectuur Prijs genomineerde Keilepand. Last not but least geeft Ninke Happel (HCVA) een lezing over Coöperatieve woonprojecten. Na de lezing is er ruimte voor debat.  Leuk als we je kunnen verwelkomen!

Dit ticket is voor Lezing 2: KeileCollectief. Kosten €3,50 inclusief consumptie

Gedurende de dag is ook de tentoonstelling RECLAIMING THE COMMONS van de IABR geopend. Thijs van Spaandonk, een van de curatoren van RECLAIMING THE COMMONS geeft een rondleiding om 14.00 uur en om 15.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren kan via website IABR. In de buitenruimte rondom het keilepand kun je op eigen gelegenheid de buitententoonstelling van Studio Makkink & Bey (WATERSCHOOL M4H+) bekijken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Keilepand

Keilestraat 7-9, ingang zijde Voedseltuin

3029 BP Rotterdam

Netherlands

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Keilecollectief

Organisator van Open Bureau Dag Keilepand - Lezing 2: Folkert van Hagen en Monica Adams

Het KeileCollectief is een groep professionals met hart voor de stad, die zich inzetten voor een betere leefwereld. Het KeileCollectief is gehuisvest in het Keilepand en bestaat uit studioADAMS, GROUP A, De Urbanisten, HP architecten, NIEMAN De Raadgevende Ingenieurs, Woodwave, SANT Interiors, Brandsing meubelmakers, Neoliet, Rechtstreex, Kaapse Brouwers, Blije Wijnen, Cider Cider, Shokunin, Booij kaasmakers, BAIN Kombucha, Food Union Rotterdam (FUR), IABR en Happel Cornelisse Verhoeven architecten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen