Gratis

Open Business Borrel Eindhoven | 16 mei 2019 | Eindhoven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

BeschrijvingEntree €5,- graag contant te betalen of via pin bij binnenkomst

Dress code: Business casual

Het team van OBB040 nodigt U van harte uit voor het gezelligste netwerkevent van Eindhoven.


OBB040 staat voor laag drempeligheid, diversiviteit en vertrouwen & respect.

Laag drempelig: De netwerkbijeenkomsten zijn voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Iedere derde donderdag van de maand kun je hier kennis maken met ondernemende mensen uit Eindhoven en omgeving. Op telkens een wisselende, aansprekende locatie krijgen bezoekers de gelegenheid om in een ontspannen sfeer hun netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen. Zonder veel formele regels en poespas.

Diversiviteit: Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, huidskleur, culturele achtergrond etc. De bezoekers vormen een mooie afspiegeling van de maatschappij. Het zijn ondernemende mensen die bezig zijn hun dromen te verwerkelijken, die interesse tonen in de diensten van een ander en die openstaan voor samenwerkingen. Juist die diversiteit motiveert en maakt het netwerken interessant.

Vertrouwen & respect: Bij OBB040 draait het om verbinding vanuit het hart. De mensen staan centraal, de zakelijke verbindingen zijn mooi mee genomen. Het ontmoeten van nieuwe mensen levert veel nieuwe energie op. Iedereen brengt zijn/haar eigen expertise mee. Op basis van vertrouwen en respect wil men elkaar helpen en positief stimuleren. Want samenwerken kan niet zonder vertrouwen en respect. Pas als het in het hart klikt kunnen er door uitwisseling van kennis en ervaring mooie zakelijke verbindingen ontstaan.

Wij bieden elk netwerkevent 2 pitchplekken (3 minuten spreektijd) aan voor de promotie van uw bedrijf, project of specifieke zoekvraag. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op onze website www.obb040.nl

Graag tot ziens! Team OBB040


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen