Gratis

Open Business Borrel Eindhoven | 20 december 2018 | PSV Stadion BC De Loung...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Businessclub De Lounge

PSV Stadion - ingang 12

Frederiklaan 10 a

5616 NH Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Entree €5,- graag contant te betalen of via pin bij binnenkomst

Dress code: Feestelijk - indien mogelijk graag in gala kleding

Het team van OBB040 nodigt U van harte uit voor het gezelligste netwerkevent van Eindhoven: het kerstgala op 20 december 2018. Wij zijn te gast bij Businessclub De Lounge in het PSV Stadion te Eindhoven.

Businessclub De Lounge is gelegen op de eerste verdieping in de zuidoost hoek van het Philips Stadion. De Lounge vormt de thuisbasis voor circa 220 ondernemers die samen gaan genieten van de wedstrijden, contacten leggen en zaken doen. Buiten de wedstrijddagen is De Lounge ook te gebruiken voor vergaderingen, lunches, diners, feesten en partijen... Een prachtige en unieke plek!
De Lounge staat voor gastvrijheid en zakelijk netwerken in een ontspannen sfeer.

OBB040 staat voor laag drempeligheid, diversiviteit en vertrouwen & respect.

Laag drempelig: De netwerkbijeenkomsten zijn voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Iedere derde donderdag van de maand kun je hier kennis maken met ondernemende mensen uit Eindhoven en omgeving. Op telkens een wisselende, aansprekende locatie krijgen bezoekers de gelegenheid om in een ontspannen sfeer hun netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen. Zonder veel formele regels en poespas.

Diversiviteit: Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, huidskleur, culturele achtergrond etc. De bezoekers vormen een mooie afspiegeling van de maatschappij. Het zijn ondernemende mensen die bezig zijn hun dromen te verwerkelijken, die interesse tonen in de diensten van een ander en die openstaan voor samenwerkingen. Juist die diversiteit motiveert en maakt het netwerken interessant.

Vertrouwen & respect: Bij OBB040 draait het om verbinding vanuit het hart. De mensen staan centraal, de zakelijke verbindingen zijn mooi mee genomen. Het ontmoeten van nieuwe mensen levert veel nieuwe energie op. Iedereen brengt zijn/haar eigen expertise mee. Op basis van vertrouwen en respect wil men elkaar helpen en positief stimuleren. Want samenwerken kan niet zonder vertrouwen en respect. Pas als het in het hart klikt kunnen er door uitwisseling van kennis en ervaring mooie zakelijke verbindingen ontstaan.

Wij bieden elk netwerkevent 3 à 4 elevator pitchplekken aan voor de promotie van uw bedrijf, project of specifieke zoekvraag. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op onze website www.obb040.nl

Graag tot ziens! Ruud Bakker | Businessclub De Lounge & Team OBB040


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Businessclub De Lounge

PSV Stadion - ingang 12

Frederiklaan 10 a

5616 NH Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen