€ 0 – € 7,01

Open Coffee Amersfoort (zakelijk netwerkcafe)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Meet & Discover

Stadsring 2

3811HR Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom je ook een bakje koffie (of thee) drinken met ondernemers in Amersfoort eo (freelancers, (Z)ZP-ers, zelfstandigen, MKB)?

1 keer per maand komen we bij Meet & Discover Stadsring in het centrum van Amersfoort bij elkaar om andere ondernemers te ontmoeten, kennis te delen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk bakje koffie (of thee) van onze vast barista Albert Kunnen van Moving Coffee. Je bent van harte welkom!


Vrijdag 30 maart:

  • Lancering OndernemersHart in Amersfoort. OndernemersHart in Amersfoort biedt zelfstandige ondernemers, zoals jij, zowel online als offline een podium waar je kunt werken aan jouw naamsbekendheid, het vergroten van jouw slagkracht en de groei van jouw bedrijf.
  • In cocreatie met andere ondernemers en meebouwers zijn we een 3-daagse evenement aan het opzetten voor Stichting De Liedjesfabriek. In aanloop daar naar toe worden nu diverse acties opgestart. Marco van der Pol (van mediagroep EVA - lokale radio) geeft ons een update.
  • Dit keer is er ruimte voor 10 ondernemers om te pitchen op de zeepkist (max. 2 min.) Wil je ook pitchen? Stuur een mail

Help je ons doel te behalen?

We kijken met trots terug op onze vorige editie (26 januari jl). Toen werd onze Open Coffee door ruim 70 ondernemers bezocht. Echt te gek! Maar wat ons betreft kan het niet gek genoeg. Ons streven is om minimaal 100 ondernemers te mogen ontvangen. Je kunt ons daarbij helpen.

1. door jezelf aan te melden

2. door een gast mee te nemen

Verras ons en verras jezelf!


Goed om te weten:

Open Coffee heeft geen leden. Je kunt zo naar binnen stappen. Wel vragen wij 7,00 euro aan bijdrage. DIt is inclusief BTW, servicekosten en 1 consumptie.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Meet & Discover

Stadsring 2

3811HR Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen