OPEN COFFEE BOUW nr#29 op woensdag 31 mei 2023

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

OPEN COFFEE BOUW nr#29 op woensdag 31 mei 2023

Een nieuwe Open Coffee Bouw met een nieuw thema op woensdag 31 mei 2023 in Dome-X Oss met hoofdgast Professor Dr. Max Louwerse.

Door Peter Linders (Kwartiermakers in de Bouw)

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 31 mei 2023 08:30 - 10:30 CEST

Locatie

Dome-X Kanaalstraat 12b 5347KM Oss Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De Invloed van artificial intelligence op woningverduurzamingen?

Wat kunnen we nog zelf en waarvoor kunnen we kunstmatige intelligentie inzetten? Voorbeelden, zienswijze en tips van Max Louwerse, hoogleraar op de Universiteit van Tilburg.

De Invloed van artificial intelligence op woningverduurzamingen? Wat kunnen we nog zelf en waarvoor kunnen we kunstmatige intelligentie inzetten? Voorbeelden, zienswijze en tips van Max Louwerse, hoogleraar op de Universiteit van Tilburg.

In 2023, het jaar van kunstmatige intelligentie, maken studenten in groten getale gebruik van slimme technologieën om hun scripties te schrijven of beeldmateriaal te ontwerpen, die uniek bedacht zijn door bits en bytes en algoritmen. Ze richten zich tot het AI-platform ChatGPT voor hulp bij het schrijven van hun scripties. Professor Dr. Max Louwerse, die gespecialiseerd is in Cognitive Psychology and Artificial Intelligence aan Tilburg University, zal tijdens de 29e Open Coffee Bouw bij X-Dome in Oss bouwprofessionals meenemen naar zijn wereld en bespreken hoe we gebruik kunnen maken van dergelijke innovatieve ontwikkelingen. Hij zal ons vertellen wat de do's en don'ts zijn en welke rol AI-tools kunnen spelen bij het verduurzamen van miljoenen woningen en het stimuleren van woningeigenaren.

  • Datum 31 mei 2023
  • Tijd: 8:30 - 10:30 uur| inloop 8:30 uur en start plenair programma 9:00 uur.
  • Locatie: Dome-X, Kanaalstraat 12b, Oss
  • Inschrijving: gratis maar wel verplicht (tot de voorraad strekt). No show 50 euro

www.opencoffeebouw.nl

Over de organisator

De verkoop sluit binnenkort