Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Coffee Utrecht | 14 december 2018 | Netwerkbijeenkomst + Marketingsessie 'Boost Your Business' met Martin Planken van Topshelf Media

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Vrijdag 14 december 2018 van 09:00 tot 12:00 (CET)

Open Coffee Utrecht | 14 december 2018 |...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Business & Netwerk Ticket 21 Tickets 14 dec. 2018 Gratis  

Deel Open Coffee Utrecht | 14 december 2018 | Netwerkbijeenkomst + Marketingsessie 'Boost Your Business' met Martin Planken van Topshelf Media

Evenementdetails

Op vrijdag 14 december 2018 neemt Martin Planken, creative entrepreneur en eigenaar van Topshelf Media, ons mee in de wereld van internet marketing, digital media, public relations en social media. Zijn bijzondere kijk op ondernemen en mindset zorgen voor een inspirerend verhaal, vol met hands-on tips en tools. Deze informatieve en interactieve 'Boost Your Business' marketingsessie geeft je nieuwe inzichten met betrekking tot het vergroten van de voorkeur en omzet van jouw bedrijf, dienst of product. Personal Marketing en persoonlijke ontwikkeling zijn eveneens twee interessante topics die de revue passeren.

Over Martin Planken

Martin Planken (1973, Utrecht) begon zijn bedrijf op 07-07-2007 onder de naam Planken Media en wijzigde deze in 2009 naar Topshelf Media: "media van de bovenste plank". Bij Topshelf Media ® vinden ze het fantastisch om in samenwerking met hun opdrachtgevers en partners het verhaal van hun business op een creatieve manier te vertellen. Denk daarbij aan het verhogen van de zichtbaarheid van en het vergroten van de voorkeur voor bedrijven, evenementen, merken, diensten en producten. Dat doen zij door samen met hun klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

Programma Netwerkbijeenkomst 14 december 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Martin Planken
09:30 – 10:30 uur: Marketingsessie 'Boost Your Business' met Martin Planken van Topshelf Media
10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen
12:00 uur: Afsluiting

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:
't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
www.tveerhuis.nl

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.


    

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers. Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom.

Wij bereiken maandelijks niet minder dan ruim 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!

Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com.

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht.

Met ondernemende groeten,
Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

Angeles Balboa
balboacoaching.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Heb je vragen over Open Coffee Utrecht | 14 december 2018 | Netwerkbijeenkomst + Marketingsessie 'Boost Your Business' met Martin Planken van Topshelf Media? Neem contact op met Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
Nederland

Vrijdag 14 december 2018 van 09:00 tot 12:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

De ondernemingen Topshelf Media en Balboa Coaching dragen zorg voor de organisatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten en de marketing en communicatie van de events, in samenwerking met onze zeer gewaardeerde Netwerk Partners.

Ervaar de vele mogelijkheden die ondernemers hebben om zich te profileren in een zakelijke omgeving. Interesse om partner te worden? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.