Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

OPEN COFFEE UTRECHT | 24 MEI 2019 | RONALD GANS, "MASTERCLASS FAILURES, FUCKUPS EN FAILLISSEMENTEN: FAILLIET, IN ÉÉN DAG €250.000,- VERBRAND"

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Vrijdag 24 mei 2019 van 09:00 tot 12:00 (CEST)

OPEN COFFEE UTRECHT | 24 MEI 2019 | RONALD GANS,...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Business & Netwerk Ticket   meer info 25 Tickets 24 mei 2019 Gratis  

Deel OPEN COFFEE UTRECHT | 24 MEI 2019 | RONALD GANS, "MASTERCLASS FAILURES, FUCKUPS EN FAILLISSEMENTEN: FAILLIET, IN ÉÉN DAG €250.000,- VERBRAND"

Evenementdetails

Onze eerstvolgende bijeenkomst staat gepland voor op vrijdagochtend 24 mei 2019. Aanmelden kan binnenkort via Eventbrite, maar zet ‘m vast in je agenda. Ditmaal hebben wij een bijzondere gastspreker: de doorgewinterde ondernemer Ronald Gans (1957) staat dan op het podium met een Masterclas: “Failures, fuckups en faillissementen: Failliet, in één dag €250.000,- verbrand”

Als ondernemer heeft hij vele ups, maar ook vele downs gekend. Graag wil hij zijn downs met jou delen zodat jij als ondernemer of geïnteresseerde daar jouw lering uit kan trekken. Met zijn brede ondernemingservaring zal hij als speaker zijn fuckups presenteren in de vorm van een lezing of workshop. Als schrijver heeft hij het boek “Failliet, in één dag €250.000,- verbrand” vlak na zijn faillissement geschreven.

Ronald komt spreken over een ondernemerstaboe: hoe voelt het om failliet te gaan. Hij ziet het als zijn missie om failures, fuckups en faillissementen uit de taboesfeer te halen zodat dit beschouwd kan worden als een leermoment voor succes. Ronald zijn presentatie duurt een half uur waarna er voldoende tijd is voor vragen en discussie.

Over Ronald

Gans Ronald Gans (1957) is geboren en getogen in Amsterdam en opgegroeid in Buitenveldert, Amstelveen. Op de Zuidas heeft hij vroeger getennist en gevoetbald en kent hier elke steen. Hij is een echte familieman, 40 jaar getrouwd (met dezelfde vrouw), trotse vader van 3 dochters en opa van 4 kleinkinderen. Ronald komt uit een ondernemers gezin. Ronald heeft meer dan 40 jaar ervaring in retail en mode. Hij heeft veelal eigen ondernemingen gehad, maar ook in loondienst en op interim basis gewerkt. Hij is een ondernemer pur sang.


Met ondernemende groeten,

Angeles Balboa
van Balboa Coaching & Hospitality
Martin Planken van Topshelf Media

 
PROGRAMMA NETWERKBIJEENKOMST 24 MEI 2019

09:00 – 09:25 uur: Inloop in het restaurant met koffie/thee en ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: Woord van welkom + aankondiging Ronald Gans
09:30 – 10:30 uur: Masterclass “Failures, fuckups en faillissementen: Failliet, in één dag €250.000,- verbrand” met Ronald Gans
10:30 – 12:00 uur: Netwerken 12:00 uur: Afsluiting + optionele netwerklunchOPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.


Belofte van de organisatoren


Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers. Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom.


Wij bereiken maandelijks al snel zo'n 5.000 tot 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. 
Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.


Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!


Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com.


Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.


Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht.


Met ondernemende groeten,
Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners


Angeles Balboa
balboacoaching.nl


Martin Planken,
topshelfmedia.nl

  

Heb je vragen over OPEN COFFEE UTRECHT | 24 MEI 2019 | RONALD GANS, "MASTERCLASS FAILURES, FUCKUPS EN FAILLISSEMENTEN: FAILLIET, IN ÉÉN DAG €250.000,- VERBRAND"? Neem contact op met Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
Nederland

Vrijdag 24 mei 2019 van 09:00 tot 12:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

De ondernemingen Topshelf Media en Balboa Coaching dragen zorg voor de organisatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten en de marketing en communicatie van de events, in samenwerking met onze zeer gewaardeerde Netwerk Partners.

Ervaar de vele mogelijkheden die ondernemers hebben om zich te profileren in een zakelijke omgeving. Interesse om partner te worden? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.