Gratis

Open Coffee Utrecht | 8 februari 2019 | Netwerkbijeenkomst inclusief inspir...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Veerhuis

Nijemonde 4

3434 AZ Nieuwegein

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdagochtend 8 februari 2019 zal Bastiaan van den Noort van Impact Masters ons tijdens een inspiratiesessie verrassen met een interessante mix van bewezen methodieken over hoe ondernemers hun bedrijf kunnen laten groeien naar het volgende niveau

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien met hun bedrijf. Toch lukt het bijna 80% van de MKB bedrijven niet om dit ook in de praktijk te realiseren. In deze presentatie inspireren we
ondernemers over wat zij kunnen doen om toch te groeien. Want groeien is een vak. En een vak kan je leren.

Enkele onderwerpen:

  • Moet je als ondernemer willen groeien?
  • Welke groeimethodieken hebben zich in de praktijk echt bewezen?
  • Uit welke 7 bouwstenen is elk snel groeiend bedrijf opgebouwd?
  • Wat kan jij als ondernemer doen in de praktijk om (sneller) te groeien?

Over Bastiaan van den Noort

Bastiaan van den Noort helpt vanuit Impact Masters doorgroeiende ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hierover geeft hij masterclasses, groeiprogramma's en business coaching. Hij heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen trainen en coachen en heeft gedoceerd op de Universiteit van Amsterdam en op Nyenrode Business Universiteit.

Programma Netwerkbijeenkomst 8 februari 2019

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching & Hospitality en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: Woord van welkom + aankondiging Bastiaan van den Noort
09:30 – 10:30 uur: Inspiratiesessie "De 7 bouwstenen van een snelgroeiend bedrijf" met Bastiaan van den Noort van Impact Masters
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting + optionele netwerklunch

Locatie

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:
't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
www.tveerhuis.nl

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.


Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers. Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom.

Wij bereiken maandelijks tussen de 5.000 en 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!

Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com.

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht.

Met ondernemende groeten,
Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

Angeles Balboa
balboacoaching.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Veerhuis

Nijemonde 4

3434 AZ Nieuwegein

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen