Gratis

Open Coffee Utrecht | 8 juni 2018 | Netwerkbijeenkomst + Interactieve Lezin...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Veerhuis

Congres- en Partycentrum

Nijemonde 4

3434 AZ Nieuwegein

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 8 juni 2018 neemt Muriël Versluis van SalesDIVA ons tijdens deze Interactieve Lezing "Sales is FUN!" mee in de wereld van Sales.

Muriël: "Probeer het niet harder. Probeer het anders. Schuif je struggles dus niet af op je klant, de branche, het seizoen, de economie of het weer. Jij hebt je doelen nog niet behaald, omdat jij het niet goed aanpakt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, dat begrijp ik. En daarom ben ik er om jou inzicht te geven in je eigen gedrag. Daarna help ik dit gedrag om te zetten in een succesvolle mindset. Resultaat: succesvoller en met meer plezier ondernemen."

Tip van Muriël: "Ga je in een salesgesprek niet focussen op de uitkomst, maar op de flow van het gesprek. Probeer niet krampachtig jouw dienst/product aan de man te brengen, maar creëer een vertrouwensband met je prospect. Daar zul je op lange termijn veel meer plezier van hebben. Daarbij zal het verkopen je een stuk makkelijker af gaan."

Hoe je dat gaat doen? Met hulp van Muriël Versluis, eigenaar van SalesDIVA!

Herken jij je in onderstaande?

Wil je graag weer even op scherp worden gezet?
Behoefte aan verkopen op een manier die bij je past?
Wil je gewoon graag knallen met je business?
Ben je klaar met je plafond, hoe mooi ook?
Is Sales niet echt Fun voor je?
Altijd al willen weten hoe jij je mindset kunt trainen?
Benieuwd naar inzichten met een directe ROI?

Wat mag je verwachten van deze preview masterclass?

Een flinke wake-up call.
Inzicht in het feit dat jij verantwoordelijk bent voor jouw acties en gedrag.
Persoonlijke tips om je mindset te verbeteren.
Tools om gesprekspartners te beïnvloeden en te overtuigen.
Direct toepasbare methodes om jouw dienst/product beter te verkopen. Met resultaat dus!

Grijp deze kans, investeer in jezelf en zorg dat 2018 jouw succesjaar gaat worden! Muriël werkt(e) met grote klanten zoals KPN, KLM,Holland Casino, De Telegraaf en Vitens, maar weet ook de kracht van het kleine te waarderen. Hierdoor is ze bekend met zowel zzp’ers, kleine MKB'ers als grote partijen. Muriël weet dus precies hoe je als beginnende of gevorderde ondernemer ‘grote vissen’ binnenhaalt.

De unieke methode vraagt geen boekwerken aan notities. Muriël werkt vanuit jouw kracht. Dit soort kennis blijft veel beter hangen dan eentonige ‘lesjes sales’. Ze doorbreekt de sleur van zogenaamde ludieke salestrainingen (die allemaal even tenenkrommend zijn) en houdt jou een confronterende spiegel voor. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren. Gun jezelf deze unieke workshop/lezing en ervaar zelf hoe jouw business hiervan profiteert. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?

Programma Netwerkbijeenkomst 8 juni 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Muriël Versluis
09:30 – 10:30 uur: Interactieve Lezing "Sales is FUN!" door Muriël Versluis van SalesDIVA
10:30 – 12:00 uur: Netwerken
12:00 uur: Afsluiting + optionele netwerklunch

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

De inloop tussen 09:00 en 09:25 uur met koffie/thee/fris is in het restaurant.

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.
Plan hier jouw route.

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers. Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom.

Wij bereiken maandelijks niet minder dan ruim 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!

Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com.

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht.

Met ondernemende groeten,
Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

Angeles Balboa
balboacoaching.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Veerhuis

Congres- en Partycentrum

Nijemonde 4

3434 AZ Nieuwegein

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen