Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Coffee Utrecht | 9 nov. 2018 | Network Meetup + Inspiratiesessie met Clen Verkleij van Purpuz.com

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Vrijdag 9 november 2018 van 09:00 tot 12:00 (CET)

Open Coffee Utrecht | 9 nov. 2018 | Network Meetup +...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Business & Netwerk Ticket 20 Tickets 9 nov. 2018 Gratis  

Deel Open Coffee Utrecht | 9 nov. 2018 | Network Meetup + Inspiratiesessie met Clen Verkleij van Purpuz.com

Evenementdetails

Op vrijdag 9 november 2018 neemt Clen Verkleij, Life & Business Strategist en Founder van Purpuz, ons mee in zijn bijzondere en inspirerende verhaal rondom de oprichting van zijn bedrijf Purpuz, de ontwikkeling van de Purpuz Planner en hoe ondernemers het beste uit zichzelf kunnen halen aan de hand van de tips en trucs van Clen. Hij geeft inzichten met betrekking tot het stellen, plannen en behalen van jouw doelen en hoe je van 2019 je beste jaar ooit maakt! Centraal staan twee thema's:

De 5 reden waarom mensen (business) doelen niet halen.
Hoe jij van 2019 een topjaar maakt.

Over Clen Verkleij

Clen Verkleij (1986, Utrecht) is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen. Zijn planner stond binnen een jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, de Glamour en 150+ bloggers bestede er al aandacht aan. Clen deelt nu zijn methode voor makkelijk meer geluk en succes in workshops. Daarnaast spreekt met veel plezier over o.a. verandering, stress en hoe efficiënt je doel te halen.

Programma Netwerkbijeenkomst 9 november 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media 09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Clen Verkleij 09:30 – 10:30 uur: Inspiratiesessie met Clen Verkleij van Purpuz 10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen 12:00 uur: Afsluiting

Locatie

De locatie van deze netwerkbijeenkomst wordt t.z.t. bekend gemaakt.

OPEN COFFEE UTRECHT: Voor zakelijke én persoonlijke ontwikkeling

Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan zijn onze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom. Bovendien bieden wij je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.


    

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers. Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom.

Wij bereiken maandelijks niet minder dan ruim 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!

Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com.

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht.

Met ondernemende groeten,
Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

Angeles Balboa
balboacoaching.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Heb je vragen over Open Coffee Utrecht | 9 nov. 2018 | Network Meetup + Inspiratiesessie met Clen Verkleij van Purpuz.com? Neem contact op met Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
Nederland

Vrijdag 9 november 2018 van 09:00 tot 12:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

De ondernemingen Topshelf Media en Balboa Coaching dragen zorg voor de organisatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten en de marketing en communicatie van de events, in samenwerking met onze zeer gewaardeerde Netwerk Partners.

Ervaar de vele mogelijkheden die ondernemers hebben om zich te profileren in een zakelijke omgeving. Interesse om partner te worden? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.