Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Coffee Utrecht | Inspirerende Netwerkbijeenkomst

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties voor de Provincie Utrecht e.o.

Vrijdag 14 juli 2017 van 08:30 tot 12:00 (CEST)

Open Coffee Utrecht | Inspirerende Netwerkbijeenkomst

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Business & Netwerk Ticket 47 Tickets 14 jul. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Open Coffee Utrecht | Inspirerende Netwerkbijeenkomst

Evenementgegevens

Op 14 juli ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 08:30 – 12:00 uur. Dit keer in principe bij de Makro Nieuwegein. Meld je bij binnenkomst bij de Makro even bij de servicebalie als je nog geen Makro pas hebt. Een pas aanvragen kan hier. Als je al een pas hebt, dan kan je doorlopen naar het netwerkplein in de Makro. We hebben een gevarieerd programma samengesteld. Je krijgt de ruimte om voor iedereen jouw pitch te houden. Interesse? Laat dit dan even aan ons weten. Verder heb je alle ruimte om vrij te netwerken.

 

Check de website voor alle info, zie http://www.opencoffeeutrecht.com/netwerken-in-utrecht.

 

Bestel je ticket

Als organisatoren van de Business Events en de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten de Business Factory en Topshelf Media, ondersteund door de hospitality professionals van Balboa Coaching, grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker van onze bijeenkomsten willen informeren en inspireren. Als zowel jouw persoonlijke als zakelijke ontwikkeling belangrijk voor je is, dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Bovendien heb je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

 

Programma 14 juli 2017


08:30 – 09:30 uur: Inloop & Ontvangst op het netwerkplein van de Makro Nieuwegein door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching, Jolanda van Groningen van de Business Factory en/of Martin Planken van Topshelf Media + netwerken

09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners

09:30 - 10:30 uur: Gevarieerd programma met een inspirerende sessie door een ondernemer (nadere info volgt) en de mogelijkheid om jouw bedrijf te pitches

10:30 - 12:00 uur: Doorlopend netwerken en relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel)

        


Doorlopend programma 14 juli 2017


- Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

- Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video's, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

- Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

 

Wij bereiken maandelijks niet minder dan ruim 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

 

Bouw met ons mee aan jouw netwerk!

 

Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.comDe inspirerende netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.nl. Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. 

 

Elke 2e vrijdagochtend van de maand tussen tussen 08:30 en 12:00 uur schept de organisatie de mogelijkheid om professionals te ontmoeten, waar je bestaande en nieuwe relaties kunt ontmoeten. Aansluitend kan je optioneel aanschuiven bij de netwerklunch.

 

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

 


Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht!


Met ondernemende groeten,

Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

 

Angeles Balboa
balboacoaching.nl

Jolanda van Groningen,

businessfactory.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Makro Nieuwegein
Laagraven 7
3439 LG Nieuwegein
Nederland

Vrijdag 14 juli 2017 van 08:30 tot 12:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties voor de Provincie Utrecht e.o.

De maandelijkse netwerk meetings van het Open Coffee Utrecht netwerk vinden in juni en juli 2017 plaats bij de Makro. De ondernemingen Topshelf Media, de Business Factory en Balboa Coaching dragen zorg voor de marketing en communicatie van de maandelijkse events, in samenwerking met onze zeer gewaardeerde Netwerk Partners.

Ervaar de vele mogelijkheden die ondernemers hebben om zich te profileren in een zakelijke omgeving. Interesse om partner te worden? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Contact opnemen met de organisator
Open Coffee Utrecht | Inspirerende Netwerkbijeenkomst
Evenementen in Nieuwegein Netwerkevents Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.