Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Cyber Security sessie met Dennis van Wankum van Power4ICT

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Vrijdag 13 april 2018 van 09:00 tot 12:00 (CEST)

Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Cyber...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Business & Netwerk Ticket 42 Tickets 13 apr. 2018 Gratis  

Deel Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Cyber Security sessie met Dennis van Wankum van Power4ICT

Evenementdetails

Op vrijdag 13 april 2018 neemt ICT specialist Dennis van Wankum van Power4ICT ons mee in de wereld van Cyber Security, Data beveiliging en Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Als ICT specialist en gecertificeerd Data Protection Officer weet hij van de hoed en de rand. Meld je dus snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Power4ICT

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Omdat er best wat gaat veranderen en er meer verantwoordelijkheden komen te liggen bij bedrijven, is deze bijeenkomst een “must attend”.

Programma Netwerkbijeenkomst 13 april 2018

09:00 – 09:25 uur: Netwerken + inloop in het restaurant met ontvangst door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media
09:25 – 09:30 uur: woord van welkom + aankondiging Dennis van Wankum
09:30 – 10:30 uur: Cyber Security sessie met Dennis van Wankum van Power4ICT
10:30 – 12:00 uur: Netwerken + optioneel (netwerk)lunchen
12:00 uur: Afsluiting

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats bij:

't Veerhuis_Congres-en-Partycentrum_Nieuwegein_Netwerken_Netwerkbijeenkomst_Business_Club_Open_Coffee_Utrecht_Topshelf_Media

't Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

De inloop tussen 09:00 en 09:25 uur is in het restaurant.

Voor de website, zie www.tveerhuis.nl.
Plan hier jouw route.
    

Belofte van de organisatoren

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker in verbinding brengen met voor jou interessante ondernemers. Is naast zakelijke ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou en vind je het belangrijk om je te laten inspireren door professionals? Dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en heten wij jou van harte welkom.

Wij bereiken maandelijks niet minder dan ruim 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!

Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com.

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht.

Met ondernemende groeten,
Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

Angeles Balboa
balboacoaching.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Heb je vragen over Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Cyber Security sessie met Dennis van Wankum van Power4ICT? Neem contact op met Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


't Veerhuis
Congres- en Partycentrum
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein
Nederland

Vrijdag 13 april 2018 van 09:00 tot 12:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

De ondernemingen Topshelf Media en Balboa Coaching dragen zorg voor de organisatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten en de marketing en communicatie van de events, in samenwerking met onze zeer gewaardeerde Netwerk Partners.

Ervaar de vele mogelijkheden die ondernemers hebben om zich te profileren in een zakelijke omgeving. Interesse om partner te worden? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Contact opnemen met de organisator
Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Cyber Security sessie met Dennis van Wankum van Power4ICT
Evenementen in Nieuwegein Netwerkevents Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.