Gratis

Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Presentatie Power4ICT: Cyber Sec...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Stadstuin Utrecht

Europalaan 500

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 10 november ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 09:00 – 12:00 uur.

Check de website voor alle info, zie https://goo.gl/DYPrg8.

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker van onze bijeenkomsten willen informeren en inspireren. Als zowel jouw persoonlijke als zakelijke ontwikkeling belangrijk voor je is, dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Bovendien heb je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

Programma 10 november 2017

09:00 – 12:00 uur: Inloop, Ontvangst & Netwerken bij De Stadstuin Utrecht door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners

09:30 - 10:00 uur: Presentatie Power4ICT: Cyber Security

10:00 - 12:00 uur: Doorlopend netwerken en (nieuwe) relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel) bij Dagger Coffee in De Stadstuin UtrechtDoorlopend programma 10 november 2017


- Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

- Media Podium >> Je kunt een internet ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video's, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

- Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Wij bereiken maandelijks niet minder dan ruim 10.000 ondernemers en ondernemende professionals in de provincie Utrecht e.o.. Dan doen wij via onze e-mail campagnes, de LinkedIn groep, de Facebook pagina, de Facebook groep, het Twitter account, via EventBrite, via onze Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten. Heeft u interesse om uw naamsbekendheid te vergroten en uw diensten/producten onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!

Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. De inspirerende netwerkbijeenkomsten vinden elke 2e vrijdag van de maand plaats. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com. Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties.

Elke 2e vrijdagochtend van de maand tussen tussen 09:00 en 12:00 uur schept de organisatie de mogelijkheid om professionals te ontmoeten, waar je bestaande en nieuwe relaties kunt ontmoeten. Aansluitend kan je optioneel aanschuiven bij de netwerklunch.

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

De locatie

De Stadstuin Utrecht
Europalaan 500
3526 KS Utrecht

Protocol Parkeren Bezoekers De Stadstuin

Let op: de ingang van het parkeerterrein voor Europalaan 500 zit ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 in Utrecht, zie de pagina Route.
- Bezoekers kunnen hun auto parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen van de Stadstuin (en van hotel Van der Valk).
- Bezoekers moeten middels de intercom bij De Stadstuin aangegeven dat zij voor de Stadstuin komen en deelnemen aan het netwerkevenement van Open Coffee Utrecht.

OPENBAAR VERVOER

Houd met het OV het adres Europalaan 500 in Utrecht aan. Check de site van OV9292 voor de actuele reisinformatie. Diverse buslijnen stoppen voor de deur, net als de tram tussen Utrecht en IJsselstein. Met de tram of bus stap je uit bij halte Kanaleneiland Zuid en neem je de brug over de Europalaan heen. Vervolgens wandel je zo De Stadstuin Utrecht in, waar ook Dagger Coffee is gevestigd.

Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht!

Met ondernemende groeten,

Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

Angeles Balboa

balboacoaching.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Stadstuin Utrecht

Europalaan 500

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen