Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Workshop Suze Maclaine Pont: 'Je Geld Of Je Leven'

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Vrijdag 13 oktober 2017 van 09:00 tot 12:00 (CEST)

Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Workshop...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Business & Netwerk Ticket 46 Tickets 8 sep. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Workshop Suze Maclaine Pont: 'Je Geld Of Je Leven'

Evenementgegevens

Op 13 oktober ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst tussen 09:00 – 12:00 uur. Dit keer voor de 2e keer op onze nieuwe locatie: De Stadstuin Utrecht. 

 

Check de website voor alle info, zie https://goo.gl/Mm1Tta.

 

Als organisatoren van de maandelijkse Open Coffee Utrecht Business Network bijeenkomsten, hechten Topshelf Media en Balboa Coaching grote waarde aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en events. Onze belofte is dat wij jou als bezoeker van onze bijeenkomsten willen informeren en inspireren. Als zowel jouw persoonlijke als zakelijke ontwikkeling belangrijk voor je is, dan is deze netwerkbijeenkomst dé kans om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Bovendien heb je de ruimte om interessante ondernemers te ontmoeten en na afloop optioneel aan te schuiven tijdens de netwerklunch.

 

Programma 13 oktober 2017

 

09:00 – 12:00 uur: Inloop, Ontvangst & Netwerken bij De Stadstuin Utrecht door organisatoren Angeles Balboa van Balboa Coaching en/of Martin Planken van Topshelf Media

09:25 – 09:30 uur: Update ontwikkelingen Open Coffee Utrecht Business Network & Partners

09:30 - 10:00 uur: Presentatie Suze Maclaine Pont: 'Je Geld Of Je Leven'

10:00 - 12:00 uur: Doorlopend netwerken en (nieuwe) relaties ontmoeten

v.a. 12:00 uur: Netwerklunch (optioneel) bij Dagger Coffee in De Stadstuin Utrecht

        


Doorlopend programma 13 oktober 2017


- Netwerken, relaties onderhouden en business genereren

- Media Podium >> Je kunt een internet marketing ondernemer, video producent en een fotograaf aanschieten om mee te brainstormen. Bijvoorbeeld over het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen. Zij kunnen je bovendien helpen bij het realiseren van digitale media, zoals websites, webshops, video's, e-mail marketing, fotografie en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website.

- Financieel Podium >> De twee financieel specialisten hebben tips voor je paraat m.b.t. fiscale- en administratieve zaken, om het rendement van jouw onderneming te maximaliseren.

Maandelijks bereiken wij ruim 15.000 ondernemers en professionals

 

Via onze e-mail campagnes met ruim 10.000 abonnees, onze LinkedIn groep met 1.400+ leden, onze Facebook pagina met bijna 500 likes, onze  Facebook groep met bijna 350 leden, ons Twitter account, via het ticketsysteem EventBrite, via de uitingen van onze  Partners en tijdens de maandelijkse netwerk bijeenkomsten bij De Stadstuin Utrecht, hebben wij een maandelijks aantoonbaar bereik van ruim 15.000 ondernemers en ondernemende professionals. Wij dragen graag bij aan het realiseren van doelstellingen van uw organisatie, zoals het vergroten c.q. verstevigen van de naamsbekendheid van uw diensten en producten en het verhogen van uw omzet. Heeft u interesse om uw bedrijf maandelijks bij ruim 15.000 bedrijven en professionals onder de aandacht te brengen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een goede kop koffie.

 

Bouw je met ons mee aan jouw netwerk?!

Open Coffee Utrecht (OCU) is een netwerkorganisatie voor ondernemers en ondernemend ingestelde professionals en organisaties in Midden Nederland. Voor meer info over Open Coffee Utrecht, zie www.opencoffeeutrecht.com. Elke 2e vrijdagochtend van de maand tussen tussen 09:00 en 12:00 uur schept de organisatie de mogelijkheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten. Aansluitend kan je optioneel lunchen bij dagger coffee in De Stadstuin Utrecht. De actuele agenda en meer informatie is te vinden op de website www.opencoffeeutrecht.com

 

Tijdens de informele netwerkmeetings staan het opdoen van nieuwe contacten en de uitwisseling van kennis en ervaringen centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen "halen", kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle netwerkclub te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan.

 

Graag tot de komende netwerkmeetup in Utrecht!

 

Met ondernemende groeten,

Namens OCU, Deelnemers & Netwerkpartners

 

Angeles Balboa

balboacoaching.nl

Martin Planken,
topshelfmedia.nl

Heb je vragen over Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Workshop Suze Maclaine Pont: 'Je Geld Of Je Leven'? Neem contact op met Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


De Stadstuin Utrecht
Europalaan 500
3526 KS Nieuwegein
Nederland

Vrijdag 13 oktober 2017 van 09:00 tot 12:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Network Open Coffee Utrecht - Netwerk voor Ondernemende Professionals en Organisaties in Midden Nederland

De ondernemingen Topshelf Media en Balboa Coaching dragen zorg voor de organisatie van de maandelijkse netwerkbijeenkomsten en de marketing en communicatie van de events, in samenwerking met onze zeer gewaardeerde Netwerk Partners.

Ervaar de vele mogelijkheden die ondernemers hebben om zich te profileren in een zakelijke omgeving. Interesse om partner te worden? Laat het ons weten via het contactformulier.

  Contact opnemen met de organisator
Open Coffee Utrecht | Netwerkbijeenkomst & Workshop Suze Maclaine Pont: 'Je Geld Of Je Leven'
Evenementen in Nieuwegein Netwerkevents Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.