Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Coffee Weert - 14 januari 2015

Stichting Open Coffee Weert

Woensdag 14 januari 2015 van 08:30 tot 11:30 (CET)

Open Coffee Weert - 14 januari 2015

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Open Coffee Weert - 14 januari 2015
Gratis (de tickets hoeven niet mee te worden genomen naar Open Coffee Weert)
44 Tickets Beëindigd Gratis  

Deel Open Coffee Weert - 14 januari 2015

Evenementdetails

        

                                                                                                                             

Open Coffee Weert?! Daar moet je bij zijn! DE EERSTE OPEN COFFEE VAN 2015! 

Ondernemers, organisaties, zzp-ers, werkzoekenden, (young) professionals, politici, recruiters: écht iedereen is welkom bij Open Coffee Weert!

Open Coffee Weert is een laagdrempelige netwerkorganisatie waarin men elkaar helpt verder te komen in het professionele bestaan. Dat kan door wederzijds tips uit te wisselen, elkaar te koppelen aan interessante partijen, kennis te delen en ga zo maar door. Iedereen is er voor iedereen in een atmosfeer van wederzijds respect voor elkaars kennis en kunde.


WANNEER: WOENSDAG 14 januari 2015

WAAR: HOTEL GOLDEN TULIP (Driesveldlaan 99 in Weert)

TIJD: VRIJE INLOOP VANAF 08.30 UUR – EINDE 11.30 UUR

KOSTEN: € 5,00 VOORAF BIJ DE BALIE VAN HET HOTEL AFREKENEN*

(*)koffie, thee en water wordt gratis ter beschiking gesteld.

 

Door op de knop “registeren” te drukken en uw gegevens in te voeren geeft u zichzelf op. En als u verder naar beneden scrolt, ziet u meteen welke deelnemers zich al hebben opgegeven. U kunt OC-W ook vinden op LinkedIn en op Facebook via de groep "Open Coffee Weert". LIKE ONS!

  

Open Coffee Weert gaat in 2015 sterk van start!
Ten eerste wil de organisatie van Open Coffee Weert (Stephan Caris en Joke van der Mast) iedereen een gezond en succesvol 2015 toewensen!!

Na een succesvol 2014 dat vooral in het teken stond van groei voor Open Coffee Weert, gaan de reguliere maandelijkse bijeenkomsten vanaf woensdag 14 januari weer van start! Uiteraard kunnen 14 januari de persoonlijk nieuwjaarswensen worden overgebracht!  

Ook in 2015 streeft de organisatie naar een (nog) sterke(re) fundering binnen de regio en willen we ervoor zorgen dat dit kwaliteitsnetwerk groeit dat aan de behoeften van de verschillende ledengroepen voldoet. Hoe we dat willen bereiken? We lichten op 14 januari een tipje van de sluier op en ook wordt de leden gevraagd om actief mee te denken. Zo kan de organisatie in 2015 aan specifieke vragen tegemoet komen en deze opnemen in het jaarprogramma. Het doel in 2015 is: door groei samen sterker te worden en een kwaliteitsnetwerkplatform te vormen voor euregionale werkgelegenheid en bedrijvigheid!

 

Deel jouw verhaal en win tijd!
In 2014 zijn er een aantal succesvolle samenwerkingsverbanden ontstaan op de vloer van Open Coffee Weert. Op onze Facebookpagina lees je welke dat zijn. Leden die ook zo’n
OC-W gerelateerde successtory willen delen op Facebook kunnen tijd winnen! Uit de leukste of indrukwekkendste verhalen wordt één winnaar gekozen. Deze krijgt dan maximaal 10 minuten de gelegenheid om een presentatie te houden voor ruim 100 deelnemers…!


PITCHEN LOONT!
Tijdens elke meeting bieden wij maximaal 3 deelnemers de mogelijkheid om een pitch te houden.
Dit houdt in dat een spreker één tot drie minuten de tijd krijgt om een bedrijf of organisatie, een activiteit of een nieuwsfeit onder de aandacht te brengen. De pitch mag niet langer duren dan 3 minuten: na 3 minuten gaat een bel! Wilt u gebruik van deze gelegenheid maken? Geef dit minimaal 2 dagen voor de bijeenkomst door aan Stephan Caris (s.caris@crowefoederer.nl) of Joke van der Mast (info@artfrancais.nl)! Van uw pitch wordt ook een kort verslag, mét een link naar de bedrijfssite, gepresenteerd op de OC-W pagina op Facebook & LinkedIn. Dus… pitchen loont zelfs TWEE maal! 

 

Maak met u visitekaartje kans op extra promotie!!

Elke bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om uw visitekaartje in een speciaal daarvoor bestemde schaal te deponeren. Aan het einde van elke bijeenkomst wordt 1 kaartje eruit getrokken. Diegene krijgt extra promotie van zijn/haar bedrijf/organsatie middels een kort verslag, mét een link naar de bedrijfssite, gepresenteerd op de OC-W pagina op Facebook & LinkedIn!!!!!

 

Meer informatie
Meer informatie over Open Coffee Weert is te vinden via: de groep “Open Coffee Weert” op LinkedIn en natuurlijk op Facebook ('groep Open Coffee Weert)!

 

Parkeren:
1. parkeergarage onder het nieuwe Stadhuis van Weert (schuin tegenover
   de Hotel Golden Tulip),

2. parkeerplaats Q-park aan de Parallelweg,
3. parkeergarage "Stationskwartier" aan de St. Maartenslaan (tegenover
  station Weert)
,
4. langs de singels van city centre Weert.

Vanaf het NS-station is Hotel Golden Tulip te voet binnen 5 minuten te bereiken. Dit geldt ook met de bus.


Missie Open Coffee Weert.
Het is de missie van OC-W om een laagdrempelige en informele ambiance te creëren, waarin men kan ontmoeten, netwerken, kennis en ervaring kan delen.
OC-W staat daarom open voor iedereen die op professioneel vlak wil groeien; dat kan als zzp-er zijn of als politiek geëngageerd publiekspersoon… zo breed is de doelgroep. Het aantrekken van interessante gesprekspartners, verdieping door themabijeenkomsten, het bieden van een passende zakelijke omgeving en het behouden van een ontspannen sfeer staan hierbij voorop. En uiteraard hoort daar een goede kop koffie of thee bij!

Doelstelling Open Coffee Weert.
Het doel isom alle bezoekers een gratis mogelijkheid aan te bieden om te netwerken. Slechts de consumpties die u nuttigt dienen te worden betaald.
Verder wil het team het aantal deelnemers van OC-W laten groeien door het initiatief algemeen bekender te maken. Dit wordt gerealiseerd door OC-W zeer actief kenbaar te maken aan een breed publiek via de diverse social media, collega Limburgse Open Coffee-bijeenkomsten bij te wonen én de (regionale) media in Limburg (weekbladen, informatiefolders, digitale kranten, radio en TV, etc.) erbij te betrekken. Door een krachtig netwerkplatform neer te zetten, dat aantoonbaar resultaat voor de deelnemers genereert, willen wij bewerkstellingen dat vooral de participanten zélf OC-W aanbevelen en promoten.

Komt u voor het eerst naar Open Coffee Weert?
U wordt dan warm welkom geheten. U hoeft zich niet reddeloos verloren te voelen bij binnenkomst of hartstikke zenuwachtig, want wij begroeten u persoonlijk zodra u er bent, wij stellen u voor aan de deelnemers en een van de organisatoren voert een kort introductiegesprekje met u.

Is het netwerken helemaal nieuw voor u en u kunt wel een steuntje in de rug gebruiken, dan koppelen wij u aan een netwerkbuddy. Deze buddy helpt u om zichzelf voor te stellen aan anderen en gesprek te voeren, dus neemt u als het ware onder de arm. En zodra u zich zekerder van zichzelf voelt dan kunt u uw eigen gang lekker gaan!

Twijfel niet of u wel zult komen, want wij zorgen direct voor een warm gevoel van welkom in Weert!

Heeft u vraag of wilt u iemand spreken?
Stel uw vraag gerust aan een van organisatoren of vraag om voorgesteld te worden aan de partij van uw interesse.

Het team van Open Coffee Weert bestaat uit:

Stephan Caris

“Mensen met elkaar in contact brengen vind ik geweldig. En ik vind het een uitdaging om mensen te koppelen die een vraag hebben en/of op zoek zijn naar een bepaalde deskundigheid via netwerkpartners. Open coffee Weert geeft me de mogelijkheid om dit te kunnen verwezenlijken én ik kan een toegevoegde waarde leveren voor deelnemers in dit netwerk. Netwerken vormt ook een onderdeel van mijn werk als Registeraccountant en relatiebeheerder bij accountantskantoor Foederer, gevestigd in de Natalinitoren in Roermond. Bij Foederer ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering/begeleiding van alle wettelijke-, vrijwillige- en bijzondere controleopdrachten van onze vestiging. Daarnaast draag ik verantwoordelijkheid voor samenstelopdrachten (samenstellen van jaarstukken) voor: eenmanszaken, vennootschappen onder firma, stichtingen, verenigingen en besloten vennootschappen. Daarnaast heb ik een adviserende functie met betrekking tot de interne beheersing en tot slot verzorg ik aangiften vennootschaps- en omzetbelastinginkomstenbelasting en adviseer ik over ondernemingsvormen, organisatiestructuren, financieringsaanvragen, financiële administratie, fusies en overnames, enzovoorts.”

Joke van der Mast

“Wie ben ik? Een uitblinker in veelzijdigheid. Veelzijdig? Omdat jullie in mij iemand vinden die ondernemend en nieuwsgierig is en die openstaat voor ontwikkeling en delen van kennis. Open Coffee Weert biedt een platform waar zelfstandigen, gevestigde ondernemers, werkzoekenden en (young) professionals kennis en contacten met elkaar kunnen delen. Mijn karakter past hier dus goed bij. Het doel van OC-W is: iedereen succes gunnen op alle vlakken! De visie is dat dit moet gebeuren op basis van wederzijds respect en dat dit ook kan in een ongedwongen, informele en laagdrempelige atmosfeer. De kwaliteit van de participanten, de gevoerde gesprekken, de spontane tips en reeds gelegde contacten onderstrepen het succes van de Open Coffee formule. Ik ben een actief internationaal netwerker. Waarom? Omdat L'Art Français een startende onderneming is (opgericht 2012 én ook nog eens een antiekhandel), begonnen in een economisch moeilijke periode met een specifiek aanbod binnen een internationale liefhebbersmarkt. Om naamsbekendheid op te bouwen en klantvertrouwen te krijgen, moet er dus genetwerkt worden. Vooral in onze branche is de persoonlijkheid van de verkoper soms doorslaggevend.

Een aankoop van een kostbaar verzamelitem berust vaak op het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de dealer. Persoonlijke ontmoetingen en duidelijke communicatie met klanten van andere werelddelen, tussenpersonen, handelaren, etc. zijn daarom een key factor. Al deze ervaringen laten mij persoonlijk en zakelijk groeien; ik zie dat als een geschenk dat ik op mijn beurt graag wil delen...”                              

                                                                         

 

 

 

 

 

Heb je vragen over Open Coffee Weert - 14 januari 2015? Neem contact op met Stichting Open Coffee Weert
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Golden Tulip Weert
Driesveldlaan 99
Weert
Nederland

Woensdag 14 januari 2015 van 08:30 tot 11:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Stichting Open Coffee Weert

De organisatie achter Stichting Open Coffee Weert bestaat uit:

- Stephan Caris (accountant bij Crowe Horwath Foederer)

- Joke van der Mast (L'Art Francais)

Voor meer info zie ook onze website: www.oc-weert.nl

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.