Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

THREE-SIXTY

10 Huygensweg

5466 AN Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Meld je nu gratis aan voor de Open Dag en ontdekt wat Nederland doet om voedselverspilling tegen te gaan en te verminderen!

Over dit evenement

Open Dag Samen Tegen Voedselverspilling

Om Nederland bewust te maken van de oplossingen die er zijn tegen voedselverspilling organiseert Samen Tegen Voedselverspilling in samenwerking met haar stakeholders op zondag 6 oktober een Open Dag bij THREE-SIXTY, het innovatiecentrum voor circulaire economie te Veghel. Deze Open Dag is een onderdeel van de Dutch Food Week 2019.

​Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je rondlopen door het innovatiecentrum, en daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Het Voedingscentrum geeft workshops waarin je jouw kennis over voedselverspilling kunt testen en op een persoonlijke manier alles kunt leren wat je nog niet wist om zelf thuis minder voedsel te verspillen. Daarnaast krijg je ook de tools om direct mee aan de slag te gaan!

Wat is er nog meer?

Virtual Reality-Tour

In de Virtual Reality-tour van de Rabobank en de stichting Samen Tegen Voedselverspilling kun je leren over de verschillende oplossingen en samenwerkende partijen tegen voedselverspilling. Je kan bekijken wat er in De Verspillingsfabriek gebeurt, een kijkje nemen in de keuken van Instock, en een virtuele tocht door een tomatenkas maken.

Stakeholdermarkt

Op de stakeholdermarkt laten stakeholders van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling hun initiatieven tegen voedselverspilling zien. Op de markt kunnen tegen contante betaling producten van stakeholders gekocht worden. Ook zijn er proeverijen waar verschillende verspillingsvrije producten geproefd kunnen worden, waaronder de soepen vanuit de Verspillingsfabriek.​

Presentaties & kidscorner

Voor de kleinsten is er een kidscorner inclusief een kleurplatenwedstrijd met mooie prijzen. Verder kunnen er verschillende presentaties bijgewoond worden en kan er een kijkje genomen worden in de Verspillingsfabriek. Tot slot krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis met een aantal leuke verrassingen.

We organiseren deze dag samen met:

Rabobank, Hutten, De Verspillingsfabriek, Voedingscentrum, Provincie Noord-Brabant, Gemeente Meierijstad en THREE-SIXTY.

Praktische informatie

Datum: zondag 6 oktober

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Locatie: THREE-SIXTY

Adres: Huygensweg 10, 5466 AN Veghel

Toegang is gratis na aanmelding

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

THREE-SIXTY

10 Huygensweg

5466 AN Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen