Open Dag Amsterdam Science Park

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Science Park

Science Park 904

1098XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Open Dag is dé gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van wetenschappelijk onderzoek op het Amsterdam Science Park

Over dit evenement

Ontdek meer, online en op locatie

Dit jaar is de Open Dag van het Amsterdam Science Park niet alleen op locatie, maar ook online. Op 2 oktober zijn er op het Science Park op verschillende locaties live lezingen, en rondleidingen voor kleine groepen. Ontdek meer over de geheimen van het heelal of de verrassende eigenschappen van slimme materialen tijdens een van de lezingen. Of neem een kijkje achter de schermen, bijvoorbeeld in de kassen waar planten voor onderzoek worden gekweekt.

Vanwege de coronamaatregelen, zijn er voor zowel de live lezingen als de rondleidingen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld je dus snel aan. Maar dit jaar kun je voor het eerst ook vanaf thuis de Open Dag bezoeken! De lezingen worden gestreamd, en zijn dus ook vanaf thuis op de bank te volgen. Hier hoeft u geen tickets voor te reserveren!

Schrijf je in

Het volledige programma staat op de website van het Amsterdam Science Park. De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van Amsterdam Science Park (stichting Science & Business), AMOLF, ARCNL, AUC, CWI, Netherlands eScience Center, Nikhef, SURF en UvA-FNWI en is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap.

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Science Park

Science Park 904

1098XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Open Dag Amsterdam Science Park

Organisator van Open Dag Amsterdam Science Park

De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van Amsterdam Science Park (stichting Science & Business), AMOLF, ARCNL, AUC, CWI, Netherlands eScience Center, Nikhef, SURF en UvA-FNWI en is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen