Gratis

Open Dag architectenbureau NarrativA

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NarrativA architecten

Kokermolen 6

Offices XL

3994 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Open Dag bij duurzaam architectenbureau NarrativA

Over dit evenement

Kennis maken met NarrativA architecten en onze projecten? We ontmoeten je graag!

In de foyer en de grote vergaderruimte zullen verschillende houtconstructies, biobased isolatiematerialen, houtsoorten en profielen, beeldmateriaal en maquettes van gerealiseerde projecten te zien zijn. Uiteraard zijn jullie welkom om kennis te maken met ons en vragen te stellen.

Boek je tijdslot en we zien je graag op ons kantoor!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NarrativA architecten

Kokermolen 6

Offices XL

3994 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Shai van Vlijmen - NarrativA architecten

Organisator van Open Dag architectenbureau NarrativA

NarrativA architecten is een persoonlijk en creatief architectenbureau, gespecialiseerd in duurzame en biobased architectuur. In onze architectuur zit altijd het persoonlijke verhaal (narratief) van wensen en ideeën van onze opdrachtgevers.

Bij elk ontwerp, verbouwing of nieuwbouw, zijn we op zoek naar de beste combinatie van mogelijkheden en wensen, passend binnen uw budget. Het totaal plaatje wat wij hiermee bereiken is een verrassend en verfrissend ontwerp dat in de omgeving past.

Wij werken veel met hout, in combinatie met glas, steen en staal. Door onze keuzes specifiek te richten op gezonde en warme architectuur zijn we ons gaan verdiepen in ecologische architectuur, gezonde isolatiematerialen en de kleinste details van verschillende hout toepassingen.

Onze ontwerpen stralen rust en warmte uit, creëren een uitstekend leefklimaat en zijn goed voor het milieu.

Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Ons bureau is gespecialiseerd in de begeleiding van particulieren gedurende het hele bouwproces, vanaf de eerste ideeën tot de oplevering. Bij ons krijgt u een duidelijk, eerlijk en realistisch beeld van het hele traject, waaronder kosten, tijdschema’s en meerdere mogelijkheden (zoals passiefhuis, energienul / energieneutraal of gewoon energiezuinig bouwen).

Een woning ontworpen en uitgewerkt door een architect hoeft niet duurder te zijn, maar past wel perfect bij uw eisen, uw verlangens en de omgeving.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen