Gratis

Open Dag Hippische Opleidingen Terra MBO

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sunrise Stables

Baggelhuizen 2

9405 VD Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom naar onze open dag en kom alles te weten over de Hippische opleidingen, het werkveld en stel je vragen aan studenten en vakdocenten.

Over dit evenement

De open dag van de Hippische Opleidingen wordt gehouden op zaterdag 5 februari. Van 12.00 uur tot 15.00 uur is iedereen welkom op de praktijklocatie bij Hippisch Centrum Sunrise-Stables in Assen. Bezoekers komen tijdens de open dag in aanraking met alle facetten van de Hippische opleidingen niveau 3 en 4 en krijgen een rondleiding over het Hippisch Centrum. Het team van docenten en instructeurs is aanwezig om bezoekers uitleg te geven over de opleidingen. Het kan zijn dat de open dag anders georganiseerd moet worden door de dan geldende coronamaatrelen. Houd hiervoor de website mboterra.nl in de gaten.

  • Aanmelden voor het bezoeken van de open dag is verplicht evenals het houden aan de tijd van het tijdslot waarvoor je gekozen hebt.
  • Per student mag er 1 ouder/verzorger/begeleider mee. Kom je alleen, kies dan voor 1 ticket. Neem je een ouder/verzorger/begeleider mee, kies dan voor 2 tickets (gelieve u hier aan te houden i.v.m. maximale bezoekersaantallen).
  • Terra houdt zich aan de coronamaatregelen zoals die voor het mbo zijn opgesteld door de overheid. Mocht de open dag niet door kunnen gaan dan ontvang je van ons een bericht.
  • Bekijk hier wanneer de open dagen van Terra Emmen, Terra Meppel en Terra Groningen plaatsvinden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sunrise Stables

Baggelhuizen 2

9405 VD Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Onderwijsgroep Noord

Organisator van Open Dag Hippische Opleidingen Terra MBO

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen