Gratis

Open dag Terra Oldekerk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Terra VO Oldekerk

Molenstraat 12

9821 PG Oldekerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wees welkom op 26 januari 2022 op Terra Oldekerk. Maak kennis met het groene onderwijs op onze school. Je krijgt een rondleiding van een uur

Over dit evenement

Op woensdag 26 januari 2022 organiseren we een open dag. Dan ontvangen we je graag in onze school. Kom sfeer proeven! We geven een rondleiding, je ziet leerlingen aan het werk, je kunt vragen stellen, zo ontdek je of Terra Oldekerk bij jou past.

• We geven jou een rondleiding in kleine groepjes door ons personeel. De rondleiding is bedoeld voor alleen groep 8 leerlingen en een ouder/verzorger.

• Je meldt je aan voor een tijdslot.

• Per leerling mag er één ouder/verzorger mee (gelieve u hier aan te houden i.v.m. maximale bezoekersaantallen). Leerling en ouder/verzorger vallen beide onder het ticket.

• Aanmelden voor het bezoeken van de open dag is verplicht evenals het houden aan de tijd van het tijdslot waarvoor je gekozen hebt.

• Terra houdt zich aan de coronamaatregelen zoals die voor het voortgezet onderwijs zijn opgesteld door de overheid. Mocht de open dag niet door kunnen gaan dan ontvang je van ons een bericht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Terra VO Oldekerk

Molenstraat 12

9821 PG Oldekerk

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Onderwijsgroep Noord

Organisator van Open dag Terra Oldekerk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen