Gratis

Open Dag Terra Wolvega

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Terra VO Wolvega

Paulus Potterstraat 33

8471 VM Wolvega

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op donderdag 3 februari 2022 willen wij graag alle groep 8 leerlingen met ouder(s)/verzorger(s) uitnodigen voor een kijkje in onze school.

Over dit evenement

Als groep 8 leerling sta jij voor een belangrijke keuze dit schooljaar, het kiezen van een nieuwe school. Graag laten we jou en je ouder(s)/verzorger(s) zien hoe wij jou kunnen begeleiden naar je eigen bestemming. Het ontdekken van eigen talenten, zelfvertrouwen opbouwen, kennismaken met de meest uiteenlopende vakken en vervolgopleidingen: het wordt meteen tastbaar.

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om op een veilige manier onze school te bezichtigen. Om de drukte te spreiden werken we deze dag met tijdssloten, je kunt je hiervoor inschrijven. Dit tijdsslot dient als aankomsttijd van je bezoek. Mocht het zo zijn dat we geen fysieke Open Dag mogen houden dan zullen we je via email hierover informeren en een uitnodiging sturen voor de Online Open Dag.

Klik op Registreren om je aan te melden voor de Open Dag.

Bestel 1 ticket voor jezelf en 1 ticket voor je ouder/verzorger. Kom je met beide ouders/verzorgers? Kies dan voor 3 tickets.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Terra VO Wolvega

Paulus Potterstraat 33

8471 VM Wolvega

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Onderwijsgroep Noord

Organisator van Open Dag Terra Wolvega

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen