Open dag Windpark Binnenhaven

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
In verband met Covid-19 kunnen helaas een beperkt aantal mensen deelnemen aan de open dag. Helaas moeten we u meedelen dat het maximale aantal mensen die we mogen toelaten al is bereikt.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
In verband met Covid-19 kunnen helaas een beperkt aantal mensen deelnemen aan de open dag. Helaas moeten we u meedelen dat het maximale aantal mensen die we mogen toelaten al is bereikt.
Beschrijving van het evenement
Open Dag Binnenhaven 11 september van 11.00 tot 15.30 uur

Over dit evenement

Bekijk de bouw van Windpark Binnenhaven

We zijn gestart met het plaatsen van de windturbines rond de Binnenhaven. Een goed moment om u uit te nodigen voor een uniek bezoek aan de bouwplaats tijdens onze Open Dag op 11 september. Op deze dag is er voor jong en oud genoeg te zien en te beleven. Medewerkers van E-Connection en haar aannemers zijn aanwezig om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden.

Tijdens de open dag kunt u een route met informatie over windenergie en de bouw van het windpark volgen. Voor kinderen ligt er een speurtocht klaar en is er een springkussen. Daarnaast kunt u informatie krijgen over de mogelijkheid om in de toekomst te participeren in Windpark Binnenhaven. Deze participatie is met name bedoeld voor bewoners van de gemeenten Veere, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland en eigenaren van vakantiewoningen op nabijgelegen recreatieparken.

Meldt u vooraf aan

In verband met de coronaregels mogen we maar een beperkt aantal mensen tegelijk toelaten tot het terrein en moet iedereen zich vooraf aanmelden voor een specifiek tijdslot. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

Tevens vragen we iedereen om zich afzonderlijk aan te melden omdat we alle bezoekers moeten registeren. Daarom kunt u per registratie slechts 1 kaart reserveren.

Programma

De wandelroute voert u langs diverse informatieborden. Zo zal GMB u informeren over wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van het fundament. Turbinefabrikant Vestas vertelt u over de bouw en werking van een windturbine, en Van Gelder laat zien hoe de stroom van de windmolen via diverse kabels naar uw thuis wordt vervoerd. Waarschijnlijk zijn we op de dag zelf ook een turbine in de buurt aan het installeren.

We geven deze dag ook informatie over onze ideeën om de omgeving in het windpark te laten participeren. De medewerkers van Duurzaaminvesteren.nl kunnen u alles vertellen over de plannen voor een uitgifte van obligaties met een vaste rente. Ter plekke kunt u aangeven of u daarover op de hoogte wilt worden gehouden .

Of wilt u meer weten over onze andere bouwactiviteiten rond de Oosterscheldekering kunt u praten met werknemers van E-Connection.

Ook aan de kinderen is gedacht: Neem gerust uw (klein)kinderen mee. Voor hen is er een speurtocht met een lekker prijsje aan het eind en zij kunnen hun energie kwijt op het springkussen.

De hele wandeling duurt ongeveer een uur.

Let op: het kan zijn dat i.v.m. de ontwikkelingen rondom Covid-19 de open dag op het laatste moment wordt geannuleerd. Kijk dus op de dag zelf op onze website of de open dag doorgaat.

Privacy: Gedurende de dag worden er foto's en video-opnamen gemaakt voor communicatiedoeleinden van E-Connection. Mocht u niet in beeld willen komen, schiet dat de cameramannen hierop aan om dit aan te geven. Zij zullen er dan rekening mee houden. Zij zijn herkenbaar aan een geel E-Connection vest in combinatie met een camera.

Datum en tijd

Organisator E-Connection

Organisator van Open dag Windpark Binnenhaven

E-Connection ontwikkelt, realiseert en beheert al ruim 30 jaar complexe en vernieuwende windenergieprojecten, in goede samenspraak met haar omgeving. Met haar kern van 10 professionals werkt E-Connection vanuit het hoofdkantoor in Bunnik en de vestiging in Kamperland, waar de windparken beheerd worden. Zo brengt E-Connection alle benodigde disciplines voor windprojecten bij elkaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen