Gratis

Open Erfgoed Koffie Assen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Drents Archief

4 Brink

9401 HS Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Woon of werk je in (de buurt van) Assen en houd je je bezig met digitaal erfgoed? Kom dan dinsdagochtend 5 september van 11.00 tot 12.00 uur ervaringen wisselen en kennismaken met collega's uit de omgeving op de Open Erfgoed Koffie in Assen!

Wat is een Open Erfgoed Koffie?
Een Open Erfgoed Koffie is een ongedwongen, laagdrempelige bijeenkomst, waar je naartoe kunt gaan om te netwerken, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten vinden plaats in een lokaal café: iedere keer doen we een andere stad aan, zoveel mogelijk eerlijk verdeeld over de provincies. Het idee is dat je nooit ver hoeft te reizen voor een gezellig en informatief uurtje met gelijkgestemden! Het concept is simpel en gebaseerd op de Open Coffee beweging – een begrip voor vooral zelfstandigen en ondernemers. Na eerdere edities in Utrecht en Arnhem doen we nu Assen aan. Helaas kon deze editie niet doorgaan tijdens de Week van het Digitaal Erfgoed, vandaar dat we nu in de herkansing gaan!

Drents Archief
Ferry Sieders, medewerker van het Drents Archief, zal een inleiding verzorgen rondom het biografisch zoekportaal voor het Archief van de Maatschappij van Weldadigheid.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Drents Archief

4 Brink

9401 HS Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen