Gratis

Open Heart benefiet festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Eibernest

Hogebrug 3

5757 RS Liessel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Open Heart Benefiet Festival, powered by the Tipifamily

In een ideale wereld kan je ieder mens aanspreken en word je met een open hart ontvangen. Op het Open Heart festival ben je even in die ideale wereld. Uit de vorige editie is gebleken dat mensen die elkaar nooit hebben ontmoet, open staan, hun ziel blootleggen en er echt kunnen zijn voor elkaar. Met vele mooie ontmoetingen en vriendschappen tot gevolg.

Op het festival zijn optredens en workshops, maar dat wat dit festival vooral zo bijzonder maakt ben jijzelf. Jij... met jouw verhaal, met je levenslessen, met je luisterend oor, en misschien wel met je passie en expertise in een bepaald onderwerp. Jij maakt dit festival voor een ander en een ander maakt dit festival voor jou.


Ont-moeten

Niets moet, alles mag. Elke festival bezoeker is zowel aanbieder als deelnemer aan het programma. Dat brengt met zich mee dat er geen echt programma word vastgelegd maar dat het mag ontstaan. Natuurlijk horen we graag van te voren of je een workshop of iets anders leuks wil aanbieden, maar voel vooral op de dag zelf of het goed is voor jou om ook daadwerkelijk iets te doen. Misschien heb je niet veel te geven die dag, voel je dan vooral vrij om te ontvangen.


Benefiet

Mensen de kans geven om hun hart te openen, dat is het thema van dit festival maar ook wat wij als de Tipifamily de wereld in gaan brengen. Daarom willen we het geld wat overblijf na het afdragen van de kosten voor het gebruik van het terrein, gebruiken voor dit goede doel. We willen dat iedereen het zich kan veroorloven om te komen, daarom mag je helemaal zelf bepalen wat je geeft voor je kaartje. De kaarten zijn te bestellen via Eventbrite (daar kom je via de knop in dit event) Je donatie kan je overmaken naar NL86RABO0109573781 ten name van T. van Wijgerden onder vermelding van: Donatie Open Heart Festival 2018.


Hoor je de roep?

Er zijn 100 kaarten voor volwassenen beschikbaar voor het festival zodat een knusse sfeer verzekerd blijft. Kinderen zijn zeer welkom maar hoeven geen kaartje te hebben om deel te nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Eibernest

Hogebrug 3

5757 RS Liessel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen