€ 19,54 – € 73,54

Open Hemel Conferentie 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rebelle Maastricht

43 Kesselskade

6211 EN Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Open Hemel conferentie 29 t/m 31 mei 2020 met Julian & Katia Adams en Chuck Parry

Over dit evenement

Wil je meer weten over wat het betekent om onder een open hemel te leven? De NLM Conferentie 'Open Hemel’ bestaat uit geweldige diensten met aanbidding, goed onderwijs en de kans om God te zien werken door tekenen en wonderen. Jezus opende voor ons de hemel, een nieuwe levende weg waardoor het bovennatuurlijke, natuurlijk voor ons is geworden. Leer tijdens deze conferentie dat leven onder een open hemel je de mogelijkheid geeft om door je eigen limieten en mogelijkheden heen te breken. Vertrouw op God voor het onmogelijke. Geef God, Zijn Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest de mogelijkheid om door jou heen wonderlijke dingen te doen.

Sprekers

Julian en Katia Adams

Julian en Katia zijn veel gevraagde sprekers uit Zuid-Afrika en dienen wereldwijd kerken, bedrijven en leiders. Julian is een ervaren profeet met een sterke gave van onderwijs. Zijn verlangen is om de kerk te mobiliseren en om op alle plekken in de wereld het Koninkrijk van God te brengen. Katia heeft een diepgaande en openbarende gave van onderwijs en staat bekend om het leiden van mannen en vrouwen naar doorbraak, om te wandelen in hun door God gegeven vrijheid en autoriteit, en zo het Koninkrijk wereldwijd te zien groeien.

Chuck Parry

Het leven van Chuck Parry is vol van geloof en wonderen. Hij heeft gezien hoe eten vermengvuldigd werd, stormen wegtrokken, er keer op keer voorziening uit de hemel kwam in bovennatuurlijke financiële doorbraken en hij heeft ontelbaar veel mensen zien genezen en transformeren. Zijn passie is om mensen te zien die vol leven zijn en wandelen in hun bestemming. Nadat hij 20 jaar lang voorganger was in Colorado, is Chuck nu de leider van de Bethel Healing Rooms in Redding, Californië. Hij reist de hele wereld over om mensen te onderwijzen en mensen te vertellen dat het Koninkrijk van de Hemel al hier is, wat gevolgd wordt door vele wonderen en tekenen.

Locatie

De conferentie vindt plaats in de prachtige locatie De Rebelle in hartje Maastricht. Rebelle is gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur. Parkeergelegenheid (Q-Park Mosae Forum) is in de buurt.

Adres: De Rebelle , Kesselskade 43 , 6211 EN Maastricht

Programma

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rebelle Maastricht

43 Kesselskade

6211 EN Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen