€ 18,75 – € 40

Open Hemel Conferentie - september 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 18,75

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze conferentie: Baanbrekend onderwijs, gepassioneerde aanbidding, bijzondere boeken en fellowship.

Over dit evenement

Thema: Klaar voor de toekomst!

Dit is alweer de vijfde Open Hemel Conferentie en de belangstelling voor Bijbelse eschatologie en haar positieve toekomstvisie neemt alleen maar toe.

Achter ons ligt een bizarre periode waarin zelfverklaarde profeten het einde van de wereld aankondigden. Alles zou snel slechter worden, maar dat verhaal horen we al tweeduizend jaar elke keer als er een crisis is. Wat wij willen is kracht om onze wereld beter te maken, omdat God een hoopvolle toekomst voor haar heeft! Daarover gaat deze conferentie.

Bijbelse eschatologie opent onze ogen voor de onvermoed grote kracht van God die beschikbaar is in ons tijd. Het onderwijs staat in het teken van de enorme toename van Gods kracht en tegenwoordigheid in onze wereld door de komst van Jezus in het jaar 70. Het beschikbare potentieel is zelfs groter dan dat waartoe Petrus en Paulus toegang hadden. Als je dat begrijpt, ben je klaar voor de toekomst!

Onderwerpen

Meer kracht, niet minder a.u.b.!

Door: Jeroen Koornstra

De uitstorting van de Geest op de Pinksterdag was de vervulling van de eeuwenoude profetieën van Joël en Jesaja. Die van Joël is bekend, maar niet veel mensen weten dat Jesaja profeteerde dat God vreemde talen zou geven en dat dit een teken was van een naderend oordeel. Jesaja’s profetie is vervuld in het jaar 70, maar betekent dit dat God na het oordeel de gave van tongentaal en de andere Geestesgaven niet meer nodig had en wegnam?

Je zou het bijna denken als je naar de krachteloosheid van de kerk in onze tijd kijkt. Toch, als het Koninkrijk gekomen is en Jezus in al zijn majesteit nu in ons midden is, zoals Bijbel ons duidelijk maakt, waarom ervaren we dan niet meer van die kracht? Aan Jezus ligt het niet – Hij wil wel, als je de evangeliën leest. Het is nu aan ons. Als we weten wat we moeten doen, dan is de toekomst van ons!

De komst van Christus – het einde van de gaven?

Door: André Wolthuis

Op de Pinksterdag riep Petrus het uit dat de laatste dagen van het tijdperk van de Wet gekenmerkt zouden worden door tongentaal, profetieën, wonderen en tekenen. In de veertig jaar die volgden, veroverende de kerk de wereld dankzij die Geestesgaven. Toen daarna Jeruzalem en de tempel werden vernietigd, betekende dat zowel praktisch als geestelijk het einde van de Wet. Maar was het ook het einde van Geestesgaven zoals tongentaal en profetie?

In 1 Korinthe 13:8 staat dat ‘profetieën tenietgedaan zullen worden en talen zullen ophouden’. Sommige mensen beweren dat de Geest het daarom in onze tijd kalmpjes aan doet, maar is dat wat Paulus bedoelde? Tijd voor een nauwkeurige lezing van dit controversiële hoofdstuk! En waarom noemt het Nieuwe Testament de komst van Jezus een ‘parousia’? Twee baanbrekende studies die de hemel boven je hoofd openen. Dan ben je zeker klaar voor de toekomst!

Zaterdag 18 september 2021

10.00 - 17.00 uur

9.30 uur: registratie en inloop met koffie en thee

Locatie: De Medialoods | Galvanistraat 23 | 3861 NJ Nijkerk

Tickets

Early Bird-ticket: € 25,-

Tickets na 25 juli: € 40,-

Groepskorting: 25% vanaf 4 personen (dus 4 Early Bird-tickets: €75,-).

Groepskorting na 25 juli: 25% vanaf 4 personen (dus: €120,-).

Zelf lunch meenemen. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Let op: volledige restitutie als van overheidswege de conferentie wordt geannuleerd en wachtlijst-inschrijvingen niet kunnen worden toegelaten.

Wees er snel bij

De conferentie vindt plaatst op zaterdag 18 september a.s. Met inachtneming van de COVID-maatregelen (zoals bekend bij de aankondiging van deze conferentie) is er ruimte voor 100 deelnemers. Schrijf je dus snel in als je zeker wilt zijn van deelname. Als het (voorlopige) maximum is bereikt, komen inschrijvingen op een wachtlijst. We hopen en verwachten dat er tegen die tijd meer mogelijk is.

Voor iedere inschrijving geldt recht van restitutie. Zondag 18 juli is de laatste dag dat je kunt gebruikmaken van de Early Bird-korting, dus boek direct. Let op: De opnamen van het onderwijs worden niet openbaar gepubliceerd. Mis het dus niet!

Stijl en doel

Het wordt opnieuw een dag met baanbrekend onderwijs van Jeroen Koornstra en André Wolthuis. Wars van omslachtigheid, maar met respect voor andersdenkenden, zullen ze onconventionele conclusies niet mijden. Ze hanteren een heldere, toegankelijke stijl en nemen de beproefde principes van Bijbeluitleg als uitgangspunt.

Met name als het gaat om eschatologie is kennisoverdracht niet hun primaire doel. Jeroen en André hebben in hun eigen leven ervaren dat Bijbelse eschatologie een nieuwe vrijheid en openheid brengt in de persoonlijke relatie met God. En dat heeft een duidelijke toename van Gods manifeste tegenwoordigheid tot gevolg! Kom ook en ervaar zelf de open hemel die gepaard gaat met dit onderwijs.

Aanbidding en ontmoeting

Het ochtendprogramma staat geheel in het teken van het onderwijs. De lunchpauze biedt ruimte voor onderlinge ontmoeting, want het is belangrijk om samen te eten en genieten. Een ruim en interessant boekenaanbod ontbreekt natuurlijk niet. Dan volgt de derde lezing, waarna de worship-band Loft ons zal voorgaan in gepassioneerde aanbidding. In combinatie met de bevrijding die je in je denken dankzij het onderwijs hebt ervaren, voert dit je rechtstreeks in Gods manifeste tegenwoordigheid. Dan is alles mogelijk!

Speciale groepskorting

Bestel drie tickets en ontvang het vierde gratis! Als je je enthousiasme over de conferentie met anderen wilt delen, bestel dan nu je groepsticket en zoek er later de mensen bij die je wilt meenemen. Let wel, als veel mensen een groepsticket bestellen, zitten we zo vol. Boek direct, want het aantal zitplaatsen is beperkt.

Dagprogramma

09.30 - Ontvangst en koffie

10.00 - Welkom

10.10 - Mededelingen

10.15 - Sessie 1 • Meer kracht, niet minder a.u.b.! • Jeroen Koornstra

11.15 - Korte pauze

11.25 - Sessie 2 • De komst van Christus – het einde van de gaven? • André Wolthuis

12.15 - Mededelingen

12.30 - Lunchpauze

13.30 - Sessie 3 • De Parousia van Jezus – André Wolthuis

14.20 - Vrijwillige bijdrage

14.30 - Korte pauze

14.40 - Voorbereiding op aanbidding

14.50 - Sessie 4 • FREE FLOW: Aanbidding, bediening en spontaan onderwijs.

17.00 - Afsluiting

Organisator

Arrowz

www.arrowz.org

info@arrowz.org

Telefoon: 023-2000113 (kantoordagen 13.30 – 17.00 uur )

Relevante boeken

• Wij leven onder een open hemel (Pre-order)

• Het einde van de eindtijd

Opname of aanname?

• Het herstel van het paradijs

• Eschatologie - kortingspakket (45% korting!)


		Afbeelding van Open Hemel Conferentie - september 2021

		Afbeelding van Open Hemel Conferentie - september 2021
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Arrowz

Organisator van Open Hemel Conferentie - september 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen