€ 25 – € 35

Open Hemel Eindtijdconferentie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze conferentie: Baanbrekend onderwijs, gepassioneerde aanbidding, bijzondere boeken, uitgebreide Q&A en lekker eten.

Over dit evenement

De conferenties van 2018 en 2019 hebben veel deelnemers en YouTube-kijkers de ogen geopend voor een radicaal andere kijk op de eindtijd. Angst maakte plaats voor geloof en pessimisme voor een positieve toekomstvisie. De waarheid maakt werkelijk vrij en dit onderwijs was nog maar de inleiding! Nu is het tijd voor de grotere thema’s.

Wees er snel bij

Vanwege de duidelijke behoefte aan dit onderwijs vindt de conferentie al plaats op zaterdag 29 februari. Boek direct, want het aantal zitplaatsen is beperkt. Let op: De opnamen van het onderwijs worden deze keer niet openbaar gepubliceerd! MIS HET DUS NIET!

Onderwijs

Het wordt een dag met baanbrekend onderwijs van Jeroen Koornstra en André Wolthuis. Wars van diplomatie, maar met respect voor andersdenkenden, zullen ze onconventionele conclusies niet mijden. Ze hanteren een heldere, toegankelijke stijl en nemen de beproefde principes van Bijbeluitleg als uitgangspunt. Dit zijn de onderwerpen...

---------------------------------------------

Wil de ware opstanding opstaan? • Jeroen Koornstra

De leer van de opstanding uit de doden behoort tot de kern van het christelijke geloof. Het is de belijdenis van de kerk van alle eeuwen, maar het blijft een wonderlijke leerstelling.

Veel gelovigen hebben bij de opstanding het beeld van graven die openbreken en overleden heiligen die eruit omhoogvliegen. Naar de hemel natuurlijk, maar daar waren ze toch al? En hoe zit het dan met al die lichamen die volledig vergaan zijn? Daar valt toch geen verheerlijkt lichaam meer van te maken? Jezus overwon de dood en de dood is de laatste vijand, maar hebben we het dan over de lichamelijke dood?

De traditionele uitleg roept meer vragen op dan hij beantwoordt. Tijd voor een nieuwe, frisse kijk op deze oude leerstelling. We hebben lang genoeg in spanning gezeten. Wil de ware opstanding opstaan?

---------------------------------------------

Het bepalende van de tijdsbepalingen • André Wolthuis

Wie het Nieuwe Testament begint te lezen, krijgt al snel een gevoel van urgentie. De schrijvers gebruiken allerlei tijdsbepalingen die gebeurtenissen in de nabije toekomst aankondigen. Bijbelse eschatologie begint met de betekenis van die tijdsbepalingen, omdat ze bepalend zijn voor hoe je de eindtijdteksten uitlegt. Als je ze negeert of er een eigen betekenis aan geeft – iets waaraan de populaire eindtijdvisies zich schuldig maken – ontstaat de verwarring waarmee veel gelovigen te kampen hebben.

In het eerste deel van het onderwijs behandelen we de belangrijkste tijdsbepalingen en wat ze betekenden voor de oorspronkelijke lezer en luisteraar. In het tweede deel passen we dit inzicht toe op een aantal eindtijdthema’s, die daardoor in een heel ander licht komen te staan. Als je goed kijkt, is niets zoals het lijkt!

---------------------------------------------

Bijbelse eschatologie

Kennisoverdracht is niet hun primaire doel. Jeroen en André hebben in hun eigen leven ervaren dat Bijbelse eschatologie een nieuwe vrijheid en openheid brengt in de persoonlijke relatie met God. En dat heeft een duidelijke toename van Gods manifeste tegenwoordigheid tot gevolg! Kom ook en ervaar zelf de open hemel die gepaard gaat met dit onderwijs.

Aanbidding en ontmoeting

Gedurende de dag zal de worshipband Loft voorgaan in gepassioneerde aanbidding, want het gaat om Gods tegenwoordigheid. Er zal veel tijd zijn voor onderlinge ontmoeting, want het is belangrijk om samen te eten en plezier te maken. Als de Geest het zo leidt, maken we ruimte voor profetie. Ruime gelegenheid voor vragen en een interessant boekenaanbod maken de dag compleet.

Zaterdag 29 februari 2020

10.00 - 17.00 uur

9.30 uur: registratie en inloop met koffie en thee

Locatie: De Medialoods | Galvanistraat 23 | 3861 NJ Nijkerk

Tickets

Tickets na 8 februari: € 35,-

Organisator

Arrowz

www.arrowz.org

info@arrowz.org

Telefoon: 023-2000113 (ma-do tijdens kantooruren)

Relevante boeken

• Het einde van de eindtijd

Opname of aanname?

• Het herstel van het paradijs

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen