€ 12,50 – € 40

Open Hemel Eindtijdconferentie - oktober 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze conferentie: Baanbrekend onderwijs, gepassioneerde aanbidding, Avondmaal, ministry, bijzondere boeken en fellowship.

Over dit evenement

Met veel plezier kijken we terug op de Open Hemel Eindtijdconferentie van 29 februari. We ontvingen datgene waarnaar we ons uitstrekten: het was werkelijk een open hemel. Deelnemers getuigden van veel eyeopeners en een radicaal nieuw perspectief op bekende Bijbelthema’s. De aanbidding was glorieus – Gods tegenwoordigheid was bijna tastbaar. Een paar mensen hebben zelfs engelen horen meezingen! Een cultuur van eer zorgde voor ontspannen gesprekken. En toen we vroegen wie de volgende keer anderen zou meenemen, stak vrijwel iedereen de hand op! Dus tijd voor een conferentie met nog meer diepgang!

Zaterdag 10 oktober 2020

10.00 - 17.00 uur

9.30 uur: registratie en inloop met koffie en thee

Locatie: De Medialoods | Galvanistraat 23 | 3861 NJ Nijkerk

Tickets

Early Bird-ticket: €25,-

Tickets na 10 september: €40,-

Groepskorting: 25% vanaf 4 personen (dus 4 Early Bird-tickets: €75,-).

Arrowz Partner-ticket: 50% korting.

Tickets zijn inclusief lunch.

Volledige restitutie bij annulering conferentie van overheidswege.

Wees er snel bij! Speciale groepskorting!

Zoals vermeld is er veel animo voor deelname met een groep. Hiervoor hebben we een passende groepskorting bedacht: bestel drie tickets en ontvang het vierde gratis!

Als je je enthousiasme over de conferentie met anderen wilt delen, bestel dan nu je groepsticket en zoek er later de mensen bij die je wilt meenemen. Let wel, als veel mensen een groepsticket bestellen, zitten we zo vol. Boek direct, want het aantal zitplaatsen is beperkt.

Bovendien moeten we rekening houden met de actuele omstandigheden. Als de overheid evenementen met meer dan 100 deelnemers dan nog steeds afraadt, worden alleen de eerst 100 inschrijvingen toegelaten. De anderen ontvangen weliswaar volledige restitutie, maar missen wel de dag!

Let op: De opnamen van het onderwijs worden ook deze keer niet openbaar gepubliceerd! MIS HET DUS NIET!

En: volledige restitutie bij annulering conferentie van overheidswege.

Stijl en doel

Het wordt opnieuw een dag met baanbrekend onderwijs van Jeroen Koornstra en André Wolthuis. Wars van diplomatie, maar met respect voor andersdenkenden, zullen ze onconventionele conclusies niet mijden. Ze hanteren een heldere, toegankelijke stijl en nemen de beproefde principes van Bijbeluitleg als uitgangspunt.

Als het gaat om eschatologie is kennisoverdracht niet hun primaire doel. Jeroen en André hebben in hun eigen leven ervaren dat Bijbelse eschatologie een nieuwe vrijheid en openheid brengt in de persoonlijke relatie met God. En dat heeft een duidelijke toename van Gods manifeste tegenwoordigheid tot gevolg! Kom ook en ervaar zelf de open hemel die gepaard gaat met dit onderwijs.

Dagthema: Avondmaal en het Hemels Huwelijk

De dag zal in het teken staan van de nieuwe betekenis die het Avondmaal door Jezus’ komst in het jaar 70 heeft gekregen. In dat kader gaan we ook uitgebreid in op het hemels huwelijk tussen Christus en de Gemeente dat toen werd voltrokken en de grote rijkdom waartoe wij nu toegang hebben.

Voor de meeste Nederlandse christenen is het Avondmaal een ‘gedachtenismaaltijd’. Het zou bedoeld zijn om ons stil te laten staan bij het lijden van Christus en de grote liefde die God daarin aan ons toont. Dit is zeker waardevol en we zouden het ook niet alleen tijdens een eredienst moeten doen, maar zo vaak mogelijk. Het gaat God echter om veel meer dan een gedachte – Hij wil dat we de vrijheid waarvoor Jezus met zijn bloed betaalde, ook echt ervaren. De Here Jezus heeft het Avondmaal ingesteld als een sacrament, een geestelijk ‘handvat’ waarmee we ons die grote rijkdom kunnen toe-eigenen. Hierop is het onderwijs deze dag specifiek gericht.

Avondmaal en diepe ontmoeting met God

Als team ervaren we in ons voorbereidend gebed dat deze conferentie nog krachtiger wordt dan de vorige. Het lijkt wel alsof de Heer ernaar uitziet om ons daar te ontmoeten en meer van zichzelf te openbaren. Om volop ruimte te geven aan onze ontmoeting met Hem volgt op het derde onderwijsblok een avondmaalsviering die overgaat in aanbidding en een tijd van ministry en profetische bediening. Zo stappen we samen in de diepe ontmoeting de Heer zo graag met ons wil hebben en mogen we bijzondere dingen van hem verwachten.

De worshipband Loft zal ons voorgaan in gepassioneerde aanbidding. Er zal veel tijd zijn voor onderlinge ontmoeting. Een heerlijke lunch en een interessant boekenaanbod maken de dag compleet.

Dagprogramma

09.30 - Ontvangst en koffie

10.00 - Welkom

10.05 - Aanbidding • Loft

10.20 - Mededelingen

10.25 - Sessie 1 • Avondmaal en het Hemels Huwelijk – deel I • André Wolthuis

11.10 - Korte pauze

11.20 - Sessie 2 • Avondmaal en het Hemels Huwelijk – deel II • Jeroen Koornstra

12.15 - Aanbidding

12.50 - Mededelingen

13.00 - Lunchpauze

14.00 - Start middagprogramma

14.05 - Vrijwillige bijdrage

14.15 - Aanbidding • Loft

14.25 - Sessie 3 • Avondmaal het Hemels Huwelijk – deel III • André Wolthuis

15.10 - Avondmaal

15.25 - Aanbidding • Loft / Ministry

17.00 - Afsluiting

Organisator

Arrowz Network

www.arrowz.org

info@arrowz.org

Telefoon: 023-2000113 (ma-do )

Relevante boeken

• Het einde van de eindtijd

Opname of aanname?

• Het herstel van het paradijs

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen