Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open House @ EMstudios Hilversum

EMstudios Academy of Sound

Open House @ EMstudios Hilversum
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Open House 1 uur voordat het evenement begint Gratis  

Deel Open House @ EMstudios Hilversum

Evenementgegevens

Wil je de sfeer komen proeven bij EM? Kom dan naar onze wekelijkse Open House. Iedere zaterdagmiddag van 14:00 – 15:00 uur zijn onze docenten aanwezig om je te informeren over onze cursussen. Tevens worden er workshops, proeflessen en rondleidingen gegeven in onze studio’s. 

Heb je vragen over Open House @ EMstudios Hilversum? Neem contact op met EMstudios Academy of Sound

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


EMstudios Hilversum
Mozartlaan 27F
1217 CM Hilversum
Nederland

Organisator

EMstudios Academy of Sound

Bij EMstudios staat muzikale creativiteit voorop en delen wij jouw passie voor muziek. Wij willen je helpen bij het bereiken van jouw muzikale doelstellingen en bieden je hiervoor het allerbeste qua opleiding en techniek!

EMstudios is de high-end Muziekacademie voor muziek productie en dj’ing. Of je nu een ervaren artiest bent of een nieuwkomer, wij helpen jouw muzikale droom waar te maken.

EMstudios biedt een unieke formule van praktijk gestuurd onderwijs waarbij je vanaf les 1 “achter de knoppen” zit en leert aan de hand van zelf geproduceerde muziek. Onze klassen zijn klein zodat we op ieder moment jouw vragen kunnen beantwoorden en het onderwijs kunnen afstemmen op jouw muzikale wensen. Onze ervaren docenten behandelen meerdere muziekgenres en bieden je een hands-on onderwijservaring in onze moderne studio’s.

Ons lesprogramma omvat een brede selectie van muziekproductie en dj’ing cursussen, individuele cursussen en workshops. Er zijn meerdere startmomenten per jaar zodat er altijd een passend instroommoment is voor onze leerlingen.

  Contact opnemen met de organisator
Open House @ EMstudios Hilversum
Evenementen in Hilversum, NH Cursus Muziek

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.