Gratis

Open Huizen Dag Masterclass “Je Huis Succesvol Verkopen”

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mark Teeuwissen - Makelaar 3.0 & Expert Gelukkig Wonen

Haardstedelaan 16

1271 NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

*** DE BESTE GRATIS OPEN HUIZEN DAG VOORBEREIDING ***

Je huis of appartement sneller én voor meer geld verkocht krijgen?… kom dan naar de Landelijke Open Huizen Dag editie van onze gratis Verkoop Masterclass “Je Huis Succesvol Verkopen”.

Op donderdagavond 29 maart 2018 organiseren wij deze speciale Open Huizen Dag versie van onze veelbezochte gratis Verkoop Masterclass.

Deze keer leer je niet alleen hoe jij je huis het beste op de markt kunt zetten, maar ook hoe jij je beter kunt voorbereiden op de aankomende Landelijke Open Huizen Dag van 7 april 2017, zodat jij de kans vergroot om je woning wellicht al op deze Open huizen Dag zelf verkocht te krijgen.

Een Open Huizen Dag is namelijk een krachtige verkoop-tool en tijdens deze Masterclass ga je leren hoe je deze op de juiste manier kan inzetten.

De volgende onderwerpen komen nu speciaal aan bod;

 • het nut van een open huis
 • wat voor type kijkers je kan verwachten
 • hoe je koopsignalen bij kijkers ontdekt
 • hoe jij je als verkoper de beste op deze dag kan gedragen.
 • wat je aan marketing en promotie kunt doen zodat je voldoende kijkers binnen krijgt.
 • welke vervolgstappen je na de Open Huizen Dag kunt nemen

Ik hoop je zo te inspireren dat je vol enthousiasme aan de slag gaat om van het Open Huis een succesvolle verkoopdag te maken.

Daarnaast ga je deze avond leren wat jij als woningeigenaar zelf ook kunt doen om je huis op de slimste manier op de markt te zetten en het ook snel en goed verkocht te krijgen.

De volgende onderwerpen komen aan bod;

 • Investeringen nu, die je straks veel geld gaan opleveren
 • Een slimme vraagprijs die ook veel kijkers trekt
 • Verkoopteksten schrijven die kijkers verleiden
 • Je ideale koper meteen kunnen vinden
 • Kijkers een “klik” met je huis laten krijgen
 • Optimaal gebruik van Funda, internet en social media
 • Omgaan met directe concurrerende woningen
 • Van je kijkers de hoogste biedingen krijgen

Ben jij een woningeigenaar die:
A. van plan zijn om binnenkort zijn huis of appartement te gaan verkopen en wil jij je beter voorbereiden op deze verkoop.?

B. Heb jij je huis al te koop staan, maar nog zonder gewenst verkoopresultaat?

Dan is deze avond is een fantastische mogelijkheid om veel frisse ideeën op te doen. Laat jezelf goed informeren over hoe jijzelf juist optimale invloed kunt hebben op het verkoopsucces van jouw huis of appartement.

Aan de hand van diverse cases/voorbeelden laten we zien wat het resultaat kan zijn van nét iets slimmer je verkoop aanpakken. Het is een interactieve avond waarbij je ons kan bevragen over: de beste marketingtechnieken, vraagprijs bepalen, beter onderhandelen en de juiste timing in jouw verkoopproces. En wat kan je doen als de belangstelling afneemt?

Aanmelden:
Voor geïnteresseerden die zich nu als “early bird” inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. Inschrijven kan ook door het sturen van een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over Mark Teeuwissen
Ik ben een eigentijdse makelaar, docent en schrijver en geef regelmatig lezingen en masterclasses over verkopen en aankopen van woningen. De afgelopen jaren heb ik enkele honderden particuliere verkopers geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop en geef second opinion aan eigenaren met moeilijk te verkopen woningen. Ik ben de schrijver van het praktische boek “Je huis verkoop je zo” waarin ik uitleg wat de zes sleutelfactoren van een succesvolle verkoop zijn en hoe jij je eigen verkoop kunt organiseren. www.jehuisverkoopjezo.nl.

Daarnaast heb ik Makelaardij 3.0 opgericht. Een makelaar, nieuwe stijl, waarbij de volledige verkoop en aankoopservice als losse modules is opgebouwd. Hierdoor kan jij als koper of verkoper altijd zelf je eigen dienstverlening samenstellen. Niks meer en niks minder! www.markteeuwissen.nl.

Over Annette Weyand:
“Ik verheug mij erop verkopers te overtuigen van de kracht van woningpresentatie als marketingtool.

Vast staat dat potentiële kopers door het ontbreken van een inrichting of een woning met gedateerde meubels de ruimten in de woning niet goed kunnen beoordelen. Een huis zal met een juiste presentatie zichtbaar opvallen tussen andere huizen die te koop staan. Of het nu gaat om een bewoonde woning, leegstaande woning of nieuwbouw

Met veel passie en enthousiasme pas ik woningpresentatie toe voor makelaars, beleggers en particulieren. www.mowp.nl

Tijdstip en Locatie:
De Masterclass vindt plaats op 29 maart 2018 en start om 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Locatie: Haardstedelaan 16, 1271NM Huizen. Mail mij op info@markteeuwissen.nl of bel mij op 035-2031477.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mark Teeuwissen - Makelaar 3.0 & Expert Gelukkig Wonen

Haardstedelaan 16

1271 NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen