Gratis

Open Koffie Den Bosch: Gebruikersonderzoek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabants Historisch Informatie Centrum

2 Zuid Willemsvaart

5211 NW 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat is het?
Een Open Koffie is een ongedwongen, laagdrempelige bijeenkomst, waar je naartoe kunt gaan om te netwerken, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten vinden plaats in een lokaal café. Het idee is dat je nooit ver hoeft te reizen voor een gezellig en informatief uurtje met gelijkgestemden! Een spreker introduceert het onderwerp, waarna vrij gesprek mogelijk is.

Over gebruikersonderzoek
Binnen de veilige grenzen van studiezalen kennen archivarissen hun bezoekers van haver tot gort. We weten wie ze zijn en waar hun wortels liggen. We weten wat voor onderzoek ze doen en welke stukken ze raadplegen, wanneer ze weer komen of waarom ze een keertje overslaan. We weten zelfs hun hobby’s en vaak de namen van hun kleinkinderen. Hoe anders is dat met onze digitale klanten? Het zijn onbekenden voor ons, vaak niet meer dan een klik en een pageview, in het gunstigste geval een foto op Facebook. Het is verreweg het grootste deel van ons publiek en we weten eigenlijk niets van ze... Willen we onze dienstverlening ook digitaal laten excelleren, dan moeten we daarom ook de grenzen van onze klantenkunde opzoeken én overgaan. Dan moeten we de dingen meten die je altijd al wilde weten, dingen waarvan je niet eens wist dat je ze kón weten en dingen die je misschien liever niet had wíllen weten.

Over de spreker
Christian van der Ven is als coördinator digitale dienstverlening en innovatie verbonden aan het Brabants Historisch Informatie Centrum in 's-Hertogenbosch. Van zijn eerste vakantiebaantje tot op de dag van vandaag is hij bezig met het leren kennen van klanten en het verbeteren van dienstverlening.

Waar en wanneer
Locatie: Brabants Historisch Informatiecentrum, Den Bosch
Wanneer: Vrijdag 28 september, 11.00 - 12.00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brabants Historisch Informatie Centrum

2 Zuid Willemsvaart

5211 NW 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen