Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Koffie Sociale Wijkteams, door Hugo ter Steege

Gemeente 's-Hertogenbosch

Dinsdag 17 september 2013 van 15:00 tot 16:00 (CEST)

Open Koffie Sociale Wijkteams, door Hugo ter Steege

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Open Koffie Hugo ter Steege Beëindigd Gratis  

Deel Open Koffie Sociale Wijkteams, door Hugo ter Steege

Evenementdetails

Gemeenten krijgen een forse taakuitbreiding in het sociale domein. Vanaf 2015 worden zij integraal verantwoordelijk voor jeugd, werk, inkomen en maatschappelijke ondersteuning (zoals bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding en verzorging). Gemeenten zien kansen voor een effectievere en efficiënter georganiseerde aanpak in het sociale domein. Dat kan door anders en innovatiever te gaan werken: meer gebruik van de eigen kracht van burgers, van de kracht van de samenleving, meer integraal werken, beter gebruik maken van alle nabije voorzieningen en meer sturen op resultaat. En vooral dichtbij de burger en de professionele werker staan. Deze aanpak wordt zichtbaar in de sociale wijkteams waar veel gemeenten mee experimenteren. Ook de gemeente ’s-Hertogenbosch werkt inmiddels met sociale wijkteams. Hugo ter Steege is projectleider Sociale wijkteams en gaat hier op 17 september tijdens de open koffie dieper op in.

Heb je vragen over Open Koffie Sociale Wijkteams, door Hugo ter Steege? Neem contact op met Gemeente 's-Hertogenbosch

Wanneer

Organisator

Gemeente 's-Hertogenbosch

De gemeente 's-Hertogenbosch organiseert een paar keer per jaar een Open Koffie. Een inspiratiesessie die in het teken staat van 'ontmoeten, verbinden en inspireren'. 

Vooraf en na afloop van de bijeenkomst is er ruimte om anderen te ontmoeten. De bijeenkomsten zijn niet alleen toegankelijk voor ambtenaren; iedereen is welkom! Via de LinkedIn groep blijf je op de hoogte! 

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.