Open Monumentendag, doe jij met ons mee?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Edith Hartog Evenementen & Markten

4-6 Rikkert

1619 AR Andijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vorig jaar hebben wij een geweldige start gemaakt met onze deelname aan de landelijke Open Monumentendag. Om eerlijk te zijn waren we nogal overdonderd door het succes! Zo ergens tussen de 500 en 600 mensen hebben een kijkje in ons unieke huis genomen. Zelfs op zondag was er nog heel wat aanloop en in de periode daarna zijn er nog een paar groepen op visite geweest "vanwege horen zeggen".

Dit jaar willen we natuurlijk weer meedoen en wij zoeken daarom mensen die het leuk vinden om een steentje bij te dragen. Gewoon met iets leuks! Prutsen aan een holder, een proeverij van vergeten groente, koken op petroliestelletjes, spinnen, weven, liedjes spelen, zeisen, mollen vangen, vis roken, mooie verhalen vertellen, mensen rondleiden.... Verzin het maar, als het maar leuk, nostalgisch en/of ambachtelijk is!

De echte mannetjesputters (m/v) kunnen aan de slag met de flosbeugel (mannenmoordenaar) die we op zolder hebben gevonden. En mocht je toevallig een oogst bonen van je volkstuin halen, wat let je om ze hier te komen dorsen! De vlegel is aanwezig (de kennis niet).

Een aantal toezeggingen hebben we al maar alle input is van harte welkom. Het wordt voornamelijk heel, heel erg gezellig en na afloop eten we alles op en doen we een borreltje na!

Lijkt het je wat? Meld het dan even dan kunnen we gaan inventariseren en een strak plan van aanpak maken.
Mailadres: info@edithhartog.nl


Met z'n allen maken we er een fantastisch gebeuren van!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Edith Hartog Evenementen & Markten

4-6 Rikkert

1619 AR Andijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen