€ 25

Open Revoir Academy

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Voorveste 2

3992 DC Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WELKOM IN ONS NETWERK!

De Open Revoir Academy is in het leven geroepen om kennis te delen en kwaliteit van de oogzorg in Nederland verder te verhogen. In de Open Revoir Academy komen diverse onderwerpen aan bod, die veelal voor orthoptisten en optometristen interessant zijn.

De eerste editie op 16 oktober was een groot succes. Op 5 maart 2018 organiseert Revoir de tweede Open Revoir Academy, waarvoor wij alle optometristen en orthoptisten uitnodigen.

Programma

17.30 Inloop met een buffet

18.15 -19.00 How to recognize a migraine

Andrew Dowson Phd is Director of the Kings Headaches Service in Guildford, UK. In deze lezing zal hij inzicht geven in de symptomen van migraine en het herkennen van een migraine in uw oogzorg praktijk.

19.00 - 19.15 Coffee break

19.15 - 20.00 Results of E-scoop lenses in practice

Dr. Raymond Beirne en Noel Meehan, BOptom zijn verbonden aan de Ulster University. Vanuit deze functie hebben zij de werking en de resultaten van E-scoop lenzen, speciaal ontwikkeld voor mensen met macula degeneratie, onderzocht. Tijdens deze avond delen zij de resultaten voor het eerst met ons in Nederland.

20.00 - 20.15 Coffee break

20.15 - 21.00 Floaterlaser

Oogarts Feike Gerbrandy is een wereldautoriteit op het gebied van de laserbehandeling van glasvochttroebelingen (floaters). Hij zal u uitgebreid vertellen over de indicaties en mogelijkheden van floaterlaser. Na deze lezing heeft u een beter inzicht in de verschillende typen floaters en hun behandelmogelijkheden.

21.00 Uitgifte bewijs van deelname en borrel

ADAP

De lezingen zijn ADAP geaccrediteerd.

Impressie?

Bekijk hier de aftermovie van Open Revoir Academy op 16 oktober 2017.

Vragen

De Revoir Academy wordt u aangeboden door Revoir. Myran Gast staat u graag te woord voor al uw vragen via T 070- 311 40 75 of E m.gast@revoirgroep.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Voorveste 2

3992 DC Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen