OPEN SCHOOL // OPEN MIND
Uitverkocht
OPEN SCHOOL // OPEN MIND

OPEN SCHOOL // OPEN MIND

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Veemgebouw, 8ste verdieping

Torenallee 86-02

Onderdeel van expositie Making School

Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SORRY.. OPEN SCHOOL IS UITVERKOCHT. Maar we hebben gelukkig nog (gratis) plaatsen bij onze filmavond en onderwijs meet-up Most Likely To Succeed. Info en gratis tickets hier.

We leven in een tijd waarin nieuwe technologie en innovatie elkaar razendsnel opvolgen. Waar studenten worden opgeleid voor een onbekende toekomst. Het is dus tijd voor nieuwe manieren van leren, in een omgeving waar experiment voorop staat, waar standaardpatronen, gedrag en houding doorbroken worden. Als we het anders willen, zullen we het zelf anders moeten maken.

Kom op donderdag 27 oktober naar testlab Open School \\ Open MInd en werk deze middag samen met andere kunstenaars, ontwerpers en studenten aan een nieuwe school. Met een walking lunch dagen we jou uit om tot wilde ideeën en nog wildere oplossingen te komen.
JOIN US!

Open School \\ Open Mind is een DDW-event van MU Artspace en Sintlucas Creative Community waar hands-on geëxperimenteerd wordt met nieuwe manieren van leren. Het programma wordt vormgegeven en ingevuld door deelnemers zelf: kunstenaars, ontwerpers, studenten en educatoren. Open School is een testlab waarin jouw ideeën belangrijk zijn en waar denken overgaat in doen. Concrete concepten zijn de uitkomst.


Programma don 27 okt
11.30 uur     Inloop met koffie en thee
12.15 uur      talkshow o.l.v. Marsha Simon (moderator) & Joost Swinkels (student SL)

13.00 uur      deel 1 - BRAINSTORM
15 minuten per stelling (thema), groepjes schuiven door via een walking lunch komt elke groep langs elke stelling.                              

14.30 uur      pauze
deelnemers zijn nu vrij om te kiezen met welke conclusie/idee/kunstenaar/ontwerper ze deze middag verder willen werken

15.00 uur      deel 2 - WORKSHOPS
elke groep werkt met een kunstanaar/ontwerper een idee/stelling uit tot concrete vorm, visualisatie. dat kan van alles zijn: een ontwerp, een clip, een interventie, een maquette, een ontmoeting, een mindmap, een opstelling

16.30 uur      presentaties

17.30 uur      borrel

Open School is onderdeel van de expostitie Making School en wordt mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Aansluitend op het thema van Open School wordt de documentaire Most Likely To Succeed getoond, over het onderwijs van de toekomst. Deze film is te zien om 20.00 in MU, gevolgd door een paneldiscussie onder leiding van Tanja Koning van Future Flux Festival. Reserveer tickets hier.

Deelname is gratis!

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Veemgebouw, 8ste verdieping

Torenallee 86-02

Onderdeel van expositie Making School

Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen