Opening Afterbeat Enterprise - Avondprogramma

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Afterbeat Coffee

25 Promenade

9641 AE Veendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Opening Afterbeat Enterprise

Over dit evenement

Wij openen ons nieuwe centrum in Veendam! Wellicht heeft u al genoten van een verse kop koffie in ons koffie cafe, wat al sinds oktober is geopend. Tijdens de opening van het koffie cafe zijn we nog verder gegaan met de verbouwing aan de achterkant van ons gebouw. Daarom willen we jullie uitnodigen om te komen kijken in ons centrum en willen we graag onze verhalen en getuigenissen vertellen over het ontstaan van dit centrum. Wij hebben echt het gevoel gehad dat dit centrum door God gebouwd is.

Psalm 127:1 Als de Here de bouw van een huis niet zegent, is alle moeite nutteloos.Ook staat de wachter voor niets op wacht, als niet de Here de werkelijke bescherming over de stad geeft.

DJ Genesis uit Engeland komt speciaal over voor het evenement om tijdens en rondom de opening de muziek te verzorgen. DJ Genesis a.k.a. Sean Pickering was erg betrokken bij de missie in Schotland en is nu verantwoordelijk voor Afterbeat in Schotland. Ook zal er ruimte zijn voor aanbidding en gebed. Samen met jullie willen we dit gebouw inzegenen.

Aangezien we maar 49 mensen in ons gebouw mogen toelaten hebben we de officiele opening in blokken opgesplitst. We willen u vragen voor een enkel evenement te registreren zodat we iedereen de kans kunnen geven om ons pand te bekijken. Het middag evenement is geschikt voor kinderen en speciaal voor families. Bij een snel uitverkocht evenement zullen we overwegen een extra blok toe te voegen.

Tijdens deze middag kun je gratis onze heerlijke koffies en specialiteiten proeven en proberen. We zullen deze middag de bezoekers de gelegenheid geven een donatie te doen aan de stichting of financieel partner te worden van de missie van Afterbeat.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Afterbeat Coffee

25 Promenade

9641 AE Veendam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stichting Afterbeat

Organisator van Opening Afterbeat Enterprise - Avondprogramma

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen